Adik Angkat - Yana Nanako
Baru-baru ini Bro sertai gathering ex-blogger di eCurve, Damansara.

Dalam list kehadiran yang diconfirmkan dalam group Whatsapp, ada satu nama yang mampu buat Bro tertanya-tanya. “Ok, siapa Yana?” itu soalan killer yang Bro tanya dalam group Whatsapp tersebut.

Jawapan yang terima amat mengejutkan Bro…

“Adik sendiri pun dah tak ingat dah”

He…23x ok Yana Nanako. Maaf la, sejak mu bersara jadi blogger memang terus lupa dah pasal kamu.

Maafkan kami penunggu gua.

Nampak tak perbezaan gambar tahun 2014 dengan tahun 2011?

Apa-apa pun tahniah sebab bakal menamatkan zaman bujang pada hujung tahun ini.

Erm… macam mana ek Bro boleh lupa pasal kamu ek? Jenuh dok fikir nie.

Bukan pasal Bro bertunang dengan kak Iera kan.. Ke pasal kamu asik bertukar-tukar pasangan he…23x

Alhamdulillah sudah jumpa teman hidup kan.

Maaf tak dapat nak turut hadir ke majlis tempoh hari.

Ciri-ciri dah ada dah waktu jaga baby fisha tempoh hari he…23x Eh, tahun ini umur 21 ke 22 ek

He…23x