17,167,054 total views, 574 views today

Adik Angkat Yang Dilupai – Yana Nanako

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Adik Angkat - Yana Nanako
Baru-baru ini Bro sertai gathering ex-blogger di eCurve, Damansara.

Dalam list kehadiran yang diconfirmkan dalam group Whatsapp, ada satu nama yang mampu buat Bro tertanya-tanya. “Ok, siapa Yana?” itu soalan killer yang Bro tanya dalam group Whatsapp tersebut.

Jawapan yang terima amat mengejutkan Bro…

“Adik sendiri pun dah tak ingat dah”

He…23x ok Yana Nanako. Maaf la, sejak mu bersara jadi blogger memang terus lupa dah pasal kamu.

Maafkan kami penunggu gua.

Nampak tak perbezaan gambar tahun 2014 dengan tahun 2011?

Apa-apa pun tahniah sebab bakal menamatkan zaman bujang pada hujung tahun ini.

Erm… macam mana ek Bro boleh lupa pasal kamu ek? Jenuh dok fikir nie.

Bukan pasal Bro bertunang dengan kak Iera kan.. Ke pasal kamu asik bertukar-tukar pasangan he…23x

Alhamdulillah sudah jumpa teman hidup kan.

Maaf tak dapat nak turut hadir ke majlis tempoh hari.

Ciri-ciri dah ada dah waktu jaga baby fisha tempoh hari he…23x Eh, tahun ini umur 21 ke 22 ek

He…23x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 thoughts on “Adik Angkat Yang Dilupai – Yana Nanako

  1. Yana Nanako

    Sampai hati bro lupa adik bro yg comel ni :((( hehehe. Selekehnya yana duluuuuuuuuuu. Sekarang pun masih selekeh. Sekian. Hahahaha

    1. Harap dah kahwin nanti x selekeh dah kan he..23x

    1. Sekarang zaman makin muda kan he..23x

  2. Bro Framestone kah yang berbaju merah tu?Kenapa gambar yang berbaju putih nampak berlainan di bahagian tertentu?..
    🙂

    1. He..23x baju merah tue, waktu tue bro baru jatuh sakit.. tue nampak macam kurus sikit

  3. sangat berbeza walaupun baru 3 tahun bro…hee

    1. He…23x Nak tengok pic 6 tahun lepas x?

  4. Yana Nanako nak bersara ehhh? Hmmm … baguslah … dah ada suami nanti memang perlu bersara.. kecuali diizinkan si suami untuk tulis blog lagi.

    Tahniah sebab dah nekad nak kawin ye Yana Nanako…

    1. Yup dah bersara.. fokus untuk take over business company he..23x

Leave a Comment