17,162,692 total views, 3,258 views today

Gambar Telampau Blogger Malaysia Tersebar

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Gambar Terlampau Blogger MalaysiaGambar terlampau blogger Malaysia – Hafiz Rahim bersama salah seorang rakan blogger – Audrey Pui Yan di salah satu party yang berlangsung malam tadi tersebar.

Gambar tersebut memaparkan mereka bergambar bersama dalam keadaan yang menimbulkan syak wasangka dan kontroversi dikalangan blogger yang hadir.

Macam mana tak timbulnya kontroversi.

Gambar yang diambil membuatkan orang tertanya-tanya. Rapat bergambar sampaikan orang ingat tangan blogger lelaki ini tengah merangkul pinggal si adik manis ini.

Menurut maklumat rasmi,

Mereka berdua sudah lama berkenalan sewaktu event Petronas di KLCC tahun lepas.

Bro ingat lagi, waktu itu Bro belum kahwin lagi dan pertama kali berjumpa dengan Hafiz Rahim.

Tak sangka hubungan mereka berdua sudah sampai ke tahap ini. Dengar cerita, isteri Hafiz Rahim siap like gambar tersebut. Apa kah?

He…23x Sorry beb, saja nak troll mu hari ini.

Terima kasih kepada rakan-rakan yang sudi hadir ke event malam tadi di Mukha Cafe TTDI. If ada event lagi, Bro akan ajak korang dan jangan lupa follow Bro di Instagram.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

27 thoughts on “Gambar Telampau Blogger Malaysia Tersebar

  1. Gua mengharapkan boni baca entri ni bro..hahaha

    1. Boni kerja, xde masa nak baca 🙂

  2. hahahaha tercari-cari dimanakah tangan satu lagi Hafiz Rahim ni.. Mungkin letak belakang kot, ataupun di dalam poket 🙂

    1. Eh, tang mana yang bro pandai nie ek?

  3. nampak seolah2 tangan hafiz tu ade kt pinggang perempuan tu.. eheks.. padahal tangan perempuan tu juga….

  4. wow….ini hot lagi…baru keluar dari oven….haha

  5. Entri panas ni.. Apis merangkul pinggang Audrey..

  6. teman tapi mesra la ni..hehee

  7. Mana boni nih? Jawab Boni? Kena panggil Penyamun Inc

  8. no komen sbb kc tak kenal ramai blogger.

    eh .. tapi dah terkomen, walau hanya satu baris. sori bro. hehe.

  9. Perghhh.. Suspen bila baca tajuk… Sampai sekarang saya masih tertanya-tanya akan kebenaran cerita ni?

  10. cehh.. kasi panas saja ini bro!
    aduss..

    1. Tak panas, xbest la macam tue yuyu atiqa 🙂

  11. Wahh…nak buat satu entri lah pasal skandal Bro….errr sapa2 nak tau dulu boleh inbox che mat, ok…. >__<

  12. hahaha,, hadoiiii,, skill betul photographer,,

  13. apa kaitan dgn boni pulak? (ketinggalan) wkwkwk

  14. oho..gua harap dapat shoot blogger ni..eheehe

  15. Tangan dia macam jantan hahaha.. (jgn marah yer)

  16. hihihihihi.. teman nampak tangan blogger Hafiz dimana.. bukan kat depan tu.. u tangan awek cun tu.. heee

  17. Ini memang retis sensasi.. salute kat brolah sbb dapat gossip yqng hangat lagi sengat …hehehehee

  18. macam ada jodoh jer hafiz untuk …. :p

  19. ooo… baru kenal hafiz rahim ni.. hihi

  20. oooo…ini rupanya Hafiz Rahim…boleh tahan gak ensemnya…

Leave a Comment