December 9, 2023

Gambar Terlampau Blogger Malaysia Tersebar

Gambar Terlampau Blogger MalaysiaGambar terlampau blogger Malaysia – Hafiz Rahim bersama salah seorang rakan blogger – Audrey Pui Yan di salah satu party yang berlangsung malam tadi tersebar.

Gambar tersebut memaparkan mereka bergambar bersama dalam keadaan yang menimbulkan syak wasangka dan kontroversi dikalangan blogger yang hadir.

Macam mana tak timbulnya kontroversi.

Gambar yang diambil membuatkan orang tertanya-tanya. Rapat bergambar sampaikan orang ingat tangan blogger lelaki ini tengah merangkul pinggal si adik manis ini.

Menurut maklumat rasmi,

Mereka berdua sudah lama berkenalan sewaktu event Petronas di KLCC tahun lepas.

Bro ingat lagi, waktu itu Bro belum kahwin lagi dan pertama kali berjumpa dengan Hafiz Rahim.

Tak sangka hubungan mereka berdua sudah sampai ke tahap ini. Dengar cerita, isteri Hafiz Rahim siap like gambar tersebut. Apa kah?He…23x Sorry beb, saja nak troll mu hari ini.

Terima kasih kepada rakan-rakan yang sudi hadir ke event malam tadi di Mukha Cafe TTDI. If ada event lagi, Bro akan ajak korang dan jangan lupa follow Bro di Instagram.

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

27 thoughts on “Gambar Terlampau Blogger Malaysia Tersebar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *