17,158,658 total views, 4,198 views today

T-Shirt Couple Untuk Pasangan Yang Sweet Macam Kami

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Couple T-Shirt Suami Isteri

Kepada pasangan kekasih atau pasangan yang sudah berkahwin. Jom dapatkan t-shirt couple yang menarik untuk dipakai bersama dengan pasangan anda.

Anda boleh mendapatkannya pada harga berpatutan dan terdapat banyak pilihan disediakan setiap bulan.

Pada harga RM50 ~ RM60 anda boleh memiliki sepasang t-shirt ini termasuk kos penghantaran.

Koleksi T-Shirt Couple Malaysia

Jangan lupa untuk mendapatkan t-shirt menarik ini hanya di facebook T-Shirt Couple Malaysia. Selagi stock masih ada.

Bagaimana cara nak order?

Senang aja, semuanya dihujung jari. Asalkan anda mempunyai facebook untuk Like page mereka, pilih mana yang berkenan di hati anda dan pasangan anda.

Admin di  Couple T-Shirt Malaysia sentiasa ada untuk memudahkan anda berurusan dan membeli belah secara online bersama mereka!!

Banner T-Shirt Couple Malaysia

Bagi mengelakkan korang bertanya “macam mana nak order” pada Bro. Elok Bro sendiri yang kongsikan cara dan panduan korang untuk order t-shirt couple yang menarik ini.

  1. Pilih mana-mana design yang korang suka di photo album di sini – https://www.facebook.com/pages/Couple-T-Shirt-Malaysia/606390766055593?sk=photos_albums
  2. Kemudian,  PM inbox mereka di sini – https://www.facebook.com/messages/606390766055593/ atau mesej mereka di laman twitter @coupletmalaysia
  3. Buat pembayaran ke akaun Maybank (Wan Nur Ilani) – 162106630315 (jangan lupa ambil gambar resit dan tunjuk pada mereka sebagai tanda anda telah buat bayaran).
  4. Sertakan sekali alamat untuk penghantaran!

Mudah bukan!!

Korang boleh mula shopping t-shirt couple yang menarik sekarang. Selagi stock masih ada (selalunya stock agak terhad sebelum keluar design yang baru).

Jom like page mereka.

Sesambil itu, meh layan gambar Bro dan Isteri bersama t-shirt dari T-Shirt Couple Malaysia.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

21 thoughts on “T-Shirt Couple Untuk Pasangan Yang Sweet Macam Kami

  1. thanks…good sharing…..

  2. Pergh.smart. Kaler pink tuh.

  3. Cantik Tshirt ni.. Boleh buat hadiah pengantin baru… 😉

  4. nak kena cari pasangan dulu la bro… hmm… tolong bro.. carikkan…

    1. Kalau bro yang carikan, gamaknya jadi hak milik bro la kalau bro yang jumpa dulu 🙂

  5. Siapakah insan yang bertuah boleh dipadankan dengan t-shirt sama. 🙂

  6. Cantik-cantik koleksi TShirt yang dipaparkan… 😉

  7. gua suka yang “will you marry me”

    haha

  8. Aku nak beli yg sesuai utk Wife no dua

  9. cantik!!! tapi… masih single la… hihi…

  10. errr… pasangan tak dijumpai lagi so tak bley nak order lagi 🙂

  11. Menarik.. nak terjah fb nye..

  12. alamak,, tk de pasangan nak bagi,, haha

  13. wahh..dah ada plak t-shirt couple macam ni rupanya..

  14. huhhuhu..ni yang nak beli

    1. Beli jangan tak beli… Beli lebih sekalu untuk bro.. boleh 😉

  15. Thanks a lot Bro!. Feel free to visit my blog at —> http://www.ilaniwahed.com/

  16. Assalamualaikum bro….cantik baju couple ni….

Leave a Comment