February 22, 2024

T-Shirt Couple Untuk Pasangan Yang Sweet Macam Kami

Couple T-Shirt Suami Isteri

Kepada pasangan kekasih atau pasangan yang sudah berkahwin. Jom dapatkan t-shirt couple yang menarik untuk dipakai bersama dengan pasangan anda.

Anda boleh mendapatkannya pada harga berpatutan dan terdapat banyak pilihan disediakan setiap bulan.

Pada harga RM50 ~ RM60 anda boleh memiliki sepasang t-shirt ini termasuk kos penghantaran.

Koleksi T-Shirt Couple Malaysia

Jangan lupa untuk mendapatkan t-shirt menarik ini hanya di facebook T-Shirt Couple Malaysia. Selagi stock masih ada.

Bagaimana cara nak order?

Senang aja, semuanya dihujung jari. Asalkan anda mempunyai facebook untuk Like page mereka, pilih mana yang berkenan di hati anda dan pasangan anda.

Admin di  Couple T-Shirt Malaysia sentiasa ada untuk memudahkan anda berurusan dan membeli belah secara online bersama mereka!!

Banner T-Shirt Couple Malaysia

Bagi mengelakkan korang bertanya “macam mana nak order” pada Bro. Elok Bro sendiri yang kongsikan cara dan panduan korang untuk order t-shirt couple yang menarik ini.

  1. Pilih mana-mana design yang korang suka di photo album di sini – https://www.facebook.com/pages/Couple-T-Shirt-Malaysia/606390766055593?sk=photos_albums
  2. Kemudian,  PM inbox mereka di sini – https://www.facebook.com/messages/606390766055593/ atau mesej mereka di laman twitter @coupletmalaysia
  3. Buat pembayaran ke akaun Maybank (Wan Nur Ilani) – 162106630315 (jangan lupa ambil gambar resit dan tunjuk pada mereka sebagai tanda anda telah buat bayaran).
  4. Sertakan sekali alamat untuk penghantaran!

Mudah bukan!!

Korang boleh mula shopping t-shirt couple yang menarik sekarang. Selagi stock masih ada (selalunya stock agak terhad sebelum keluar design yang baru).

Jom like page mereka.

Sesambil itu, meh layan gambar Bro dan Isteri bersama t-shirt dari T-Shirt Couple Malaysia.

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

21 thoughts on “T-Shirt Couple Untuk Pasangan Yang Sweet Macam Kami

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *