You are here
Home > Bersama BroFramestone > Segmen Perdajal Bro Framestone > Selamat Pegantin Baru Food Blogger – Hazman Fadzil

17,440,052 total views, 3,907 views today

Selamat Pegantin Baru Food Blogger – Hazman Fadzil

Pelanduk-Dua-Serupa-Hazman-Fadzil

Selamat pengantin baru buat rakan blogger yang merupakan food blogger – Hazman Fadzil.

Senyap-senyap je mu kahwin, tak inform Bro.

Patutlah lately macam berbunga-bunga je nampak mu berbicara dekat facebook. Apa-apa pun tahniah Bro ucapkan.

Tapi power juga mu kahwin, sampaikan adik mu sendiri – Shakiddo pun tak tahu hang berkahwin. Belum lagi adik ipar mu yang tergelak bila tengok gambar diatas.

Terima kasih juga untuk troll ini dari Eyriqazz.

Tanpa troll darinya, macam kurang ceria pula dunia blogging macam sewaktu Je Jai aktif dulu. (bagaimana keadaan dia sekarang?)

Bicara Bro : Gambar diatas hanyalah pelanduk dua serupa kepada Hazman Fadzil.

Tapi tak tahulah pula jika pengantin perempuannya itu pelanduk dua serupa kepada mana-mana blogger. Hang nak cari calon isteri dari kalangan blogger kan?

Ada blogger perempuan nak cari calon suami dari blogger x?

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

42 thoughts on “Selamat Pegantin Baru Food Blogger – Hazman Fadzil

    1. He..23x kalau adik sendiri tak tahu tue memang melampau namanya he..23x

      Jejai sekarang nie tak ramai yang tahu. Hope ada yang sudi kongsikan perkembangan terkini beliau.

  1. hahahahahahahahahaha..memang sebijik!!! hahahahahhaha

    p/s : itu lah.. rasa kurang berseri bila bro jejai tak berblog… selalunya dia yang rajin mengusik rakan2 blog yang lain… hurm.. miss that moment..

Leave a Reply

Top