August 14, 2020

Status Nisa Kay Hari Ini

?

: Status diri Nisa Kay sekarang :

  1. Diri ni tengah serabai gilerrrr… Rambut menggerbang macam hantu!
  2. Tengah berfikir bila nak update blog lagi. Hohohooo….
  3. Nak lancarkan giveaway besar-besaran dalam seminggu lagi mungkin? (Dalam proses penyediaan hadiah)
  4. Nak buka online shop! (Still planning)
  5. Tak sabar nak kahwin… aie or bro..?? he..23x tetttt

Bicara bro : Bro gurau2 je la Nisa,

Mana pergi janji-janjimu Nisa, mudah benar dikau melupakannya.

ada gosip terbaru pasal Aie @ Darkbatman. Apa dia..?? Bro pun tak xtau. Nie nak terjah dorang nie. Kawan jenis apa la bro nie kan.

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

12 thoughts on “Status Nisa Kay Hari Ini

    1. He..23x kalau die pening la kan…

      tapi bro tahu je pilihan hatinya he..23x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *