You are here
Home > 1001 Pictures > Pelamin Pengantin Hampir Roboh

17,440,322 total views, 4,177 views today

Pelamin Pengantin Hampir Roboh

image

Pelamin majlis perkahwinan Broframestone sebelah Perak.

Pelamin bertemakan fairy tale, hampir roboh dek gara-gara blogger yang tak reti duduk diam. Cukup la korang tak reti duduk diam di twitter mahupun facebook.

Tak kan pelamin yang bro angankan ini korang nak robohkan sekali?

Gambar diatas sekadar hiasan diambil dari instargarm diana toink toink (retis blogger/twitter/facebook berumur 15 tahun)

Nanti gambar beramai-ramai bro akan upload dimasa hadapan.

Maaf kepada rakan-rakan yang hadir kemajlis bro tetapi tidak dapat berjumpa bro. Bro minta maaf berbanyak.

Pelamin dipasang dirumah, rugi pasang dekat dewan. Sebab pelamin ini digunakan untuk majlis pernikahan adik bro + majlis berinai + majlis marhaban + sanding.

Memang penat untuk 2 hari majlis di Perak. Tak termasuk majlis 3 hari dekat Johor.

Hasilnya…..

Bro demam…….

Selamat ada isteri yang comel dan boleh jaga Bro.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

34 thoughts on “Pelamin Pengantin Hampir Roboh

  1. Salam semua..
    Saya ingin memanjangkan satu sumber SMS hari ini : Pemimpin Hizbullah, Syed Hasan Nasrallah meminta semua muslim seluruh dunia untuk membacakan surah Al-Baqarah ayat 26-27 dan surah Yunus ayat 85-88 pada malam ini, Terima Kasih.

  2. Bestnya dapat meraikan majlis perkahwinan adik beradik.. mau tak roboh pelamin tu kalau dah kedua mempelai bawa “kroni” masing-masing bergambar sakan dekat atas pelamin.. haX23

    1. Kroni ok lagi… Risau kroni bawa lemak memasing je.. Itu yang menambahkan lagi beban pada pelamin he..23x

      Kalau tau Anuar nak datang, sempat gak bro kirimkan pesanan. Dapat gak merasa naik atas pelamin kan

Leave a Reply

Top