17,171,186 total views, 1,037 views today

Amaran Terakhir, Jangan Kacau Tunang Aku

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Ini amaran terakhir untuk kau.

Jangan kacau tunang aku, Kalau tidak…!!!! Nantikan filem Tunang-Tunangku Gangster.

Bicara Bro : Macam nak buat contest pula dengan gambar ini bermula hari ini sampai rabu (1 ogos 2012) .

RM 10 untuk 5 pemenang yang boleh cipta dailog berdasarkan gambar diatas. Sila copy dan edit ikut kesesuaian anda, jangan melampau sudah ek.

Tunang orang tue.

Kredit buat Mat Saja.

Jangan lupa sertakan link ke entry ini + tinggalkan link penyertaan dekat ruang komen di bawah.

  1. Hanim Roslan
  2. Nurmisnan
  3. Blog Asyraf
  4. AkuBio Med
  5. Kamil @ sensasi 2020
  6. effendi
  7. zacky
  8. hafiz
  9. Norliza Nordin
  10. Sharidawati
  11. Joel
  12. Aiman Aziz
  13. zaxx
  14. hafizul
  15. Sukacuka
  16. Ila Saleh
  17. Nurul Siezuka
  18. Oh Budu
  19. hidayah
  20. fasz
  21. Cik Reena Tan
  22. Hazman Fadzil
  23. Ahmad Fauzi Aryaan
  24. Nur Ain
  25. Noorleen
  26. Saya Disini
  27. Ladybirdluvone
  28. ecadwinkyasha
  29. EE
  30. Cik Tom
  31. ..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

101 thoughts on “Amaran Terakhir, Jangan Kacau Tunang Aku

  1. hahaha… ni pun jadi contest…mantap!!

    1. Itu pun kalau rasa nak join la kan πŸ™‚

    2. Encik Cerita

      πŸ™‚

  2. Boleh join Contest ni..

    Tunggu saya Free sikit nanti baru ada ilham untuk buat dialog..

    kalau saya buat dialog sekarang ni, tentu stress orang membaca dialog tersebut.. hehehe..

    1. stress..??

      Napa pulak, jangan termiss macam contest2 bro yang lain ek

    1. Jangan lupa join ek syu πŸ™‚

  3. wahhh… sangat2 menarik…

    1. Memang menarik, tapi hadiah kecil sahaja. Amat hargai jika sudi join πŸ™‚

  4. gempak tajuk contest πŸ™‚

    ok! tak nak kacau dah..heheee

    1. Ala kaco je la.. if tak nak kaco, kena join contest nie

  5. wahh siap ada contest tu.hehehehe. mcm mn nk join? kena buat smbungan dari ayat ” jgn kacau tunang aku, kalau tidak…” ke ?

    1. Buat dialog berdasarkan gambar diatas. Tapi kena edit dekat gambar la ek. buaat ballon sendiri

  6. har3… mcm2 ada. Ok gak contest nih..
    nanti aku buat and link kesini..

    1. Ok thank. Dialog bubuh dalam gambar ek.

  7. Nak join… dah ade idea.. kena wat entry yer bro..

    1. Yup buat entry, dialog perlu dibubuhkan dalam gambar ek Nurul πŸ™‚

  8. Iye! Iye! tak kacau lagi.. hehe.. kalau free nanti nak join gak la contest.. time tgh lapar2 ni, otak takde idea..

    1. Jangan terlupa nak join pula beb πŸ™‚

    1. Jangan lupa nak join πŸ™‚

    2. Saya sudah sahut cabaran contest ini.

  9. Mat saja tu kalau tgk aje dah tesengih2 hahah ..

    1. Tau xpe…

      Pernah try lawan perut sapa paling boroi, tapi dia juga yang menang huhuhu

  10. Ok tu,. topup boleh guna seminggu kalau menang.

  11. Rasa teringin menyertai contest,
    Manalah tahu dapat hadiah,
    Sekadar mahu berkreatif juga test,
    Kalau menang itu memang bertuah.

    http://sensasi2020.blogspot.com/2012/07/jom-join-contest-kami-broframestone.html

  12. ok. ok. tak kacau dahh..

  13. ouh ini lah contest yang bro ckp kat fb tuh..

  14. haha…. ada2 je bro ni. ira tetap comel seperti selalu… πŸ™‚

  15. Macam secocok pulak nampak… Eh, Bro jangan marah eh. =D

    1. Oh demn…

      Apa lagi, masuk la contest nie

  16. […] dah susun jadual event minggu ini, task untuk minggu ini (eh ada contest la), kena pastikan pembantu peribadi bro free untuk seminggu nie (minggu lepas dia complain sebab […]

  17. weeee…nak mencuba nasib kali nih. ^^;

    1. OK, bro nantikan ek.. Jangan lewat sangat

  18. ok tgh cari idea ni…heeeee

  19. […] hari ni mood kerja agak bermalas-malasan, Hafiz merajinkan diri untuk join contest anjuran bro Framestone. Contest yang agak simple dan senang untuk join. Hanya perlukan simple editing, then create dialog […]

  20. kontes menarik..n simple !

  21. Good afternoon bro! Aku join! Harap memang.

    http://joel-leslie.blogspot.com/2012/07/contest-bro-framestone-amaran-terakhir.html

    hihi thanks so much and thanks! Selamat berpuasa!!

    1. ****Thanks so much and have a great day****** -__-

  22. Joel Memang Hebat

    memang plak. hahaha. MENANG*

  23. Rasa nak join jer…tengok la mcm mana nanti..hehe

  24. […] Leave a CommentContest Broframestone – reka dialog Β mudah.Sempat juga menyiapkan cambaran contest anjuran broframestone. Harap enjoy dengan dialog nakal ini.(function(d,s,id){var […]

  25. Ramai yg join..kalau aku masuk mmg xda harapan dah ni haha

  26. cari idea dulu bro πŸ˜‰

  27. Bro, pondok kecil nak join juga..hehe..

  28. […] tu aku pun pergi la melawat blog Broframestone. Nak tengok syarat apa yang diperlukan untuk sertai contest tu. Emm senang giler nak sertai. Tak […]

  29. ehh.. esok dah tamat. nak buat sekarang lah.

    1. ini apa kes paste link blog bro nie

  30. last pukul berapa submit ?
    πŸ™‚

  31. […] lupa ajak aku ye. insyaAllah. aku join. kalau korang teringin nak sertai contest ni, lihat kat sini ye. chowww. […]

  32. Kena buat post pasal contest ni ke kalau nak join?

  33. […] ini di anjurkan oleh Bro Framestone. Yang si gadis itu adalah tunang beliau. Mereka di katakan akan berkahwin tidak lama lagi. Semoga […]

  34. ok dah siap.
    sy join tanda sokongan pada bro πŸ™‚
    ada ucapan skali .

    http://afasz.blogspot.com/2012/07/contest-broframestone-jangan-kacau.html

  35. […] : Amacam ada macam dialog SYOK SENDIRI TAK BRO ? […]

  36. BFS ada kontest you. terbaek. kalo tunang cepat2 kawen

    1. Tak lama dah pun.. tunggu je la ek

  37. dah tamat belum contest ni

  38. done…special utk bro

    *http://sayadisinibukansaya.blogspot.com/2012/08/contest-broframestone-jangan-kacau.html

  39. alamak tak sempat la nak join contest nie.. huhu~

    1. Sempat lagi, malam nie baru habis

  40. cik tom

    cik tom join jgk…hrp penyertaan diterima ye..

    http://www.ciktom.com/jangan-tunggu-lama-lama/

Leave a Comment