4,125,213 total views, 21,329 views today

Amaran Terakhir, Jangan Kacau Tunang Aku

Ini amaran terakhir untuk kau.

Jangan kacau tunang aku, Kalau tidak…!!!! Nantikan filem Tunang-Tunangku Gangster.

Bicara Bro : Macam nak buat contest pula dengan gambar ini bermula hari ini sampai rabu (1 ogos 2012) .

RM 10 untuk 5 pemenang yang boleh cipta dailog berdasarkan gambar diatas. Sila copy dan edit ikut kesesuaian anda, jangan melampau sudah ek.

Tunang orang tue.

Kredit buat Mat Saja.

Jangan lupa sertakan link ke entry ini + tinggalkan link penyertaan dekat ruang komen di bawah.

  1. Hanim Roslan
  2. Nurmisnan
  3. Blog Asyraf
  4. AkuBio Med
  5. Kamil @ sensasi 2020
  6. effendi
  7. zacky
  8. hafiz
  9. Norliza Nordin
  10. Sharidawati
  11. Joel
  12. Aiman Aziz
  13. zaxx
  14. hafizul
  15. Sukacuka
  16. Ila Saleh
  17. Nurul Siezuka
  18. Oh Budu
  19. hidayah
  20. fasz
  21. Cik Reena Tan
  22. Hazman Fadzil
  23. Ahmad Fauzi Aryaan
  24. Nur Ain
  25. Noorleen
  26. Saya Disini
  27. Ladybirdluvone
  28. ecadwinkyasha
  29. EE
  30. Cik Tom
  31. ..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

101 Responses to Amaran Terakhir, Jangan Kacau Tunang Aku

  1. Encik Cerita says:

    hahaha… ni pun jadi contest…mantap!!

  2. Anuar says:

    Boleh join Contest ni..

    Tunggu saya Free sikit nanti baru ada ilham untuk buat dialog..

    kalau saya buat dialog sekarang ni, tentu stress orang membaca dialog tersebut.. hehehe..
    Anuar recently posted..Hobi Terbaru Isteri Saya.. Cantik tak? (Bah. 3)

  3. syu90 says:

    wahhh..menarik..

  4. mia liana says:

    wahhh… sangat2 menarik…

  5. gempak tajuk contest :)

    ok! tak nak kacau dah..heheee

  6. cheetah says:

    wahh siap ada contest tu.hehehehe. mcm mn nk join? kena buat smbungan dari ayat ” jgn kacau tunang aku, kalau tidak…” ke ?

  7. nurmisnan says:

    har3… mcm2 ada. Ok gak contest nih..
    nanti aku buat and link kesini..
    nurmisnan recently posted..Khasiat jintan manis membantu memecahkan lemak

  8. Nurul says:

    Nak join… dah ade idea.. kena wat entry yer bro..

  9. phreak-id says:

    Iye! Iye! tak kacau lagi.. hehe.. kalau free nanti nak join gak la contest.. time tgh lapar2 ni, otak takde idea..

  10. puanbee says:

    Mat saja tu kalau tgk aje dah tesengih2 hahah ..

  11. [...] nak join jugak boleh kesini Filed Under: [...]

  12. samdaddycool says:

    Ok tu,. topup boleh guna seminggu kalau menang.

  13. sensasi2020 says:

    Rasa teringin menyertai contest,
    Manalah tahu dapat hadiah,
    Sekadar mahu berkreatif juga test,
    Kalau menang itu memang bertuah.

    http://sensasi2020.blogspot.com/2012/07/jom-join-contest-kami-broframestone.html
    sensasi2020 recently posted..Jom Join Contest Kami Bro…..framestone "Bina Dialog Menarik"

  14. akhiyy says:

    ouh ini lah contest yang bro ckp kat fb tuh..
    akhiyy recently posted..Siapakah Uwais Al-Qarni ?

  15. deq noor says:

    haha…. ada2 je bro ni. ira tetap comel seperti selalu… :)

  16. beliamuda says:

    Macam secocok pulak nampak… Eh, Bro jangan marah eh. =D
    beliamuda recently posted..Perarakan Masuk Kontinjen Malaysia di Olimpik London 2012

  17. [...] dah susun jadual event minggu ini, task untuk minggu ini (eh ada contest la), kena pastikan pembantu peribadi bro free untuk seminggu nie (minggu lepas dia complain sebab [...]

  18. fyna says:

    weeee…nak mencuba nasib kali nih. ^^;

  19. sha says:

    ok tgh cari idea ni…heeeee

  20. hafiz says:

    dah join bro..hehhe

  21. [...] hari ni mood kerja agak bermalas-malasan, Hafiz merajinkan diri untuk join contest anjuran bro Framestone. Contest yang agak simple dan senang untuk join. Hanya perlukan simple editing, then create dialog [...]

  22. Good afternoon bro! Aku join! Harap memang.

    http://joel-leslie.blogspot.com/2012/07/contest-bro-framestone-amaran-terakhir.html

    hihi thanks so much and thanks! Selamat berpuasa!!

  23. Joel Memang Hebat says:

    memang plak. hahaha. MENANG*

  24. Hafizul says:

    Rasa nak join jer…tengok la mcm mana nanti..hehe

  25. [...] Leave a CommentContest Broframestone – reka dialog  mudah.Sempat juga menyiapkan cambaran contest anjuran broframestone. Harap enjoy dengan dialog nakal ini.(function(d,s,id){var [...]

  26. Ramai yg join..kalau aku masuk mmg xda harapan dah ni haha

  27. cikgu naman says:

    cari idea dulu bro ;)

  28. Hafizul says:

    Bro, pondok kecil nak join juga..hehe..
    Hafizul recently posted..Broframestone Anjur Contest Reka Dialog

  29. [...] tu aku pun pergi la melawat blog Broframestone. Nak tengok syarat apa yang diperlukan untuk sertai contest tu. Emm senang giler nak sertai. Tak [...]

  30. Oh! budu says:

    ehh.. esok dah tamat. nak buat sekarang lah.
    Oh! budu recently posted..cara lajukan broadband celcom habis limit cara halal

  31. hidayah says:

    last pukul berapa submit ?
    :)

  32. [...] lupa ajak aku ye. insyaAllah. aku join. kalau korang teringin nak sertai contest ni, lihat kat sini ye. chowww. [...]

  33. lepakk.com says:

    Baru 3 orang ke join tu?

  34. lepakk.com says:

    Kena buat post pasal contest ni ke kalau nak join?

  35. [...] ini di anjurkan oleh Bro Framestone. Yang si gadis itu adalah tunang beliau. Mereka di katakan akan berkahwin tidak lama lagi. Semoga [...]

  36. fasz says:

    ok dah siap.
    sy join tanda sokongan pada bro :)
    ada ucapan skali .

    http://afasz.blogspot.com/2012/07/contest-broframestone-jangan-kacau.html

  37. [...] : Amacam ada macam dialog SYOK SENDIRI TAK BRO ? [...]

  38. matjoe says:

    BFS ada kontest you. terbaek. kalo tunang cepat2 kawen

  39. wandisini says:

    dah tamat belum contest ni

  40. Saya Disini says:

    done…special utk bro

    *http://sayadisinibukansaya.blogspot.com/2012/08/contest-broframestone-jangan-kacau.html

  41. EE says:

    alamak tak sempat la nak join contest nie.. huhu~

  42. cik tom says:

    cik tom join jgk…hrp penyertaan diterima ye..

    http://www.ciktom.com/jangan-tunggu-lama-lama/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge