You are here
Home > Bersama BroFramestone > Isu Panas Bersama BroFramestone > Kenyataan Rotikaya.com Mengenai Kontroversi Video Lucah Melia

17,424,875 total views, 6,696 views today

Kenyataan Rotikaya.com Mengenai Kontroversi Video Lucah Melia

Akhirnya,

Ini kenyataan yang dikeluarkan oleh pengendali blog rotikaya.com.

Bukan mengenai kes Wan Shades yang ingin menyaman mereka tetapi mengenai isu kontroversi video lucah Melia.

Anda boleh melihat video kenyataan dari pengendali blog rotikaya.com

Kredit : youtube hmetromy

“Kami tidak pernah melakukan ‘superimpose’ atau berniat mengaibkan dia. Apa yang kami paparkan pada blog itu benar dan kami ada bukti sahih,”

– pengendali rotikaya.com –

Kenyataan ini dibuat selepas Melia membuat laporan kepada Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM) mendakwa dirinya difitnah blog hiburan berkenaan.

Video gambar bogel milik Melia yang diberikan kepada mereka dari seorang aktor yang terkenal.

Bicara Bro : Bro dengan team rotikaya selalu bersama sekiranya kami dapat assignment yang sama (cover artis, event etc).Bro sendiri pun secara tak langsung dah start dengan projek blog hiburan iaitu Hye Bro!

Apa yang bro tahu,

Setiap maklumat yang kami terima, kami tidak akan masukan ke dalam blog sekiranya ianya masih belum menjadi buah mulut orang lain.

Kadangkala tak perlu tunding jari kepada kami, tetapi tuju kepada si penyebarnya. Dan mungkin ia datang dari rakan yang anda kenali dan dipercayai. Siapa tahu kan.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

23 thoughts on “Kenyataan Rotikaya.com Mengenai Kontroversi Video Lucah Melia

  1. melia report skmm tentang sesuatu dlm masa yg sama dia akan berhadapan dgn 1 isu yg lain utk siasatan penuh tentang video tersebut.

    kalau benar maka ianya seperti menjerat diri sendiri.
    semoga yg benar akan mendapat keadilan yg sepatutnya.

  2. Blog hiburan nie dah mcm surat khabar pulak… Tp ler kan rasanya tak perlu kot dedahkan aib orang… Cuba kalau t’kena pada diri sdiri.. Penulis seharus nya bfikir dahulu sebelum menulis …

  3. aib org mana boleh sebar…
    walaupun melaporkan yg benar, tp akhlak tu kena jaga…
    esok lusa, video bogel adik anda kena sebar, baru menangis x berlagu….

    1. hmmm….tu la pasal. aib org disebar2kan…artis kan public figure…tkt ada yg dengki buat smua ni nk jatuh kan artis tu.dunia artis cmtu la

  4. in the end semua akan terdedah gak.ingat buat repot polis, lapor skmm segala tu boleh cover airmuka sendiri. silap2 haribulan abes semua citer dalam kain terdedah then ape yg org tatau jd org tau. diorang nih klu siasat mesti siasat habis2 punye. bende yg dh tutup buku pun silap2 blh jdk isu hangat semula. so fikir2 kanlah.

    klu tak buat, nape nk kalut…? klu buat, sendiri tanggung malu.

  5. Kita tunggu saja lah…Kebenaran pasti akan terbongkar juga..Kalau betul benda tu berlaku pasti ada balasannya..mungkin bukan di dunia tapi di akhirat kelak..:)

  6. Kalo betol pon vid 2 ‘ori’, xyah ah nk siar kt umum.. Ape alasan ko g post bende cmtu? Itu yg ko kate xde niat? Len kali b4 bg stetmen, connect ur tongue 2 d brain dulu la weh! Aib org patot disimpan/dijage.. Bkn g bgtau 1dunia via posting it pehtu ckp ‘xniat nk aibkan’.. Sengal bena!

Leave a Reply

Top