July 28, 2021

Sebenarnya, Aku Lagi Famous Dari Ben Ashaari

Sebenarnya, bro lagi famous dari Ben Ashaari.

Bukan bro yang cakap, tapi gambar yang di troll oleh Tasha Natasya.

Gambar ini bro jumpa masa mengoogle nama sendiri. Sekali terjumpa. Terima kasih untuk gambar kenang-kenang tahun lepas.

Bicara Bro : Dalam ramai-ramai blogger yang bro kenal.

Ben Ashaari merupakan salah satu blogger yang rajin sms dengan bro. Sombong..?? Siapa kata dia sombong, korang tak tegur dia. Macam mana dia nak tegur korang. Dia pun tak tahu korang blogger ke apa.

Macam bro, orang yang kenal bro belum tentu dia blogger, entah-entah dia gunting dalam lipatan he..23x

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

66 thoughts on “Sebenarnya, Aku Lagi Famous Dari Ben Ashaari

  1. kamo memang fames n awesome !!! ooppsss. abg ben pon sama !!! tp dah lama saya x follow blog abg ben..asek2 tgk blog bro je ngeeee ^^

    1. mana cik tahu.. cik bukan tukang cat he..23x

      oh bro tahu sebab ape kamu asik follow blog bro tapi x follow bro abg ben…

      sebab abg ben dah kahwin.. bro belum lagi kan he..23x

    2. hahahaha……… tapi bro dah OTW !!! kan kan kan ? pe pon bro mg best pon… kalau tak , nape ramai kenal bro .. hehehe. semakin tserlah di media2 skg npknye !

  2. Fuhh..terbaik…hehehe..sebenarnya dua2 ni sama femes sama hensom sama baik..tak sombong punye..(ayat bodek nampak)..mereka ni baik..korang tegur je mesti dorg balas balik..tak sombong pun..:)

    1. adoi…hehehe..saje je bro ni kan..mentang2 lah Jay minat ija tapi xdpt bertemu bertentang mata..hehehexpe yang penting Ija penah reply tweet Jay pun dah syukur alhamdulillah..:)

    1. aik,semua sms bro ain balas ape?auta je lebih bro ni…. jom lepak2 lagi bro….open ler table ^__^
      last jumpa pun dgn ben dulu…….ingat?

  3. Assalam…
    Dulu pernah komen blog Bro Ben tapi sejak-sejak dia buat banyak segmen untuk blogger baru, sekadar tengok dari jauh je la.

    1. nk ben…eh nak2…kalau la ada rezeki…insyaAllah p tgk baby dia eh.tk pernah jumpa tetibe nk tgk baby org.hahaha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *