You are here
Home > Uncategorized > Selesai Sudah Perhimpunan Blogger SENYAP 1.0

17,436,670 total views, 525 views today

Selesai Sudah Perhimpunan Blogger SENYAP 1.0

Alhamdulillah,

Selesai sudah event Blogger SENYAP 1.0 di PWTC hari ini.

Tahniah kepada pihak menganjur yang berjaya mengumpulkan beberapa blogger yang mempunyai pengaruh dalam dunia blogging di Malaysia.

Dalam masa yang sama dapat mengumpul dan mendapatkan pandangan dan pendapat dalam memberi martabat kepada warga belia di Malaysia.

Terbaik..!!!

Bicara Bro : Terima kasih berbanyak bro ucapkan kerna sudi menjemput bro.

Insya’lah untuk SENYAP 2.0 bro akan menyumbangkan tenaga untuk menjayakannya.

Nanti bro kongsikan full entry pasal event ini.

Note : SENYAP – Social Enforcement For National Youth Awareness Programme

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

36 thoughts on “Selesai Sudah Perhimpunan Blogger SENYAP 1.0

  1. As-salam.. wah.. bro framestone.. dulu n sekarang.. terbaiklah.. lama tak singgah sini… bro frame apa khabar? Si dia bro frame apa khabar? terkenang masa sy berblog di zaman hingusan dulu.. hehe.. salam ingatan dari biskutz.. mesti bro frame dah lupekan.. ^^,

    1. tq still ingat… haha.. dan sy pun tak lupa bro suka gelak.. [he.. 23x] trademark bro frame sepanjang zaman tu.. haha..

Leave a Reply

Top