You are here
Home > Bersama BroFramestone > Segmen Perdajal Bro Framestone > Pedajal Bakal Pengantin ~ Ujang @ Azfar Roslan

17,418,597 total views, 418 views today

Pedajal Bakal Pengantin ~ Ujang @ Azfar Roslan

Segmen terbaru dari bro, [suka bebeno wat segmennye]

Dan kali ini, mangsa yang akan bro kenakan adalah Ujang @ Azfar Roslan dengan bantuan MyNameIsMy

Sebelum bro bagi task kepada korang, baik bro buat dulu kan. Segmen mudah je kan. Hanya perlu create dialog untuk gambar di atas nie.

Ini contoh dari bro,

“My, bukan niat ujang nak wat my cam nie. Cuma….”

“Cuma apa ujang.?”

“Cuma jodoh ujang dah sampai dulu my..”

Dan apa yang korang perlu buat:-

  1. Buat entry dengan tajuk gempak dan panas-panas dari anda
  2. Tempek gambar diatas nie.
  3. Promote segmen ini dengan letak link entry bro ini [bubuh nama bro sekali].
  4. Kredit link kepada Ujang [http://azfar9897.blogspot.com] dan juga MyNameIsMy [http://mylifesstoryblog.blogspot.com]
  5. Buat ucapan seikhlas korang buat si ujang yang bakal menamatkan zaman bujangnya minggu depan
  6. Tinggalkan link entry korang dekat ruangan komen blog ini.

Mereka yang sudah meluahkan kekreatifan mereka:-

  1. Maheyra – UJANG dan YANA atau UJANG dan MY ? MUSYKIL
  2. CIk Yuz – Ujang Berhutang Gara-gara Kek 7 Tingkat???
  3. Amal The Garang – Jom Pedajal Bakal Pengantin Ujang @ Azfar Roslan
  4. Fatin Farhana – Bakal pengantin buat hal !!!
  5. Bella Bell –  ~UJANG!!LU DAH NAK JADI SUAMI ORANG..LU SENYAP2!!~
  6. Alia Rosli – JELES! nak kahwin juga! takde siapa nak ke?
  7. Izzaty Hedry – Sis Yana Bakal ISTERI KE 2 UJANG??
  8. Along Usop – Ujang @ Azfar Roslan risau Yana tak puas
  9. MyNameIs My -My kantoi ada ‘hubungan’ dgn Ujang. Maafkan My Yana… bukan niat My nak sembunyikan hal sebenar….-.-’
  10. Isteri Encek Bard – Sekali Lagi Maaf Kan Lah, Ku Tak Bisa Cinta Kau Dan Dia
  11. Miss Ran – Bakal pengantin curang!
  12. Mama Ema Cyg – melepaslah si ujang…
  13. Putri Malu – Artis Blogger [belum kahwin dah curang??]
  14. Alia JusTea – Plan Sebelum dan Selepas!
  15. Raudhah  Yahya – Cik MY Mulut Jahat Mengeji Ujang
  16. Pembawa Wacana – Ujang Si Romantik [Konon] dan My Si Selamber [Rock kot]
  17. Ujang – Trailer Cerita Merong Maha Ujang
  18. Laily Qaisyirah – Ujang confuse Yana atau MY !!
  19. Qila – Ujang Putus??
  20. Numasara Hana –  AGAK2 UJANG DAPAT TAK?
  21. Yaya^pink – UJANG da ta tahan sgt da….
  22. ..
  23. ..

Bicara Bro : Entry ini khas buat Ujang. Bro doakan yang terbaik buat ko, dah kahwin jangan sombong pulak, xnak datang gath yang bro buat.

Pastikan khemah untuk blogger2 ada tau. Mana tahu Heliza nak datang ke.

Facebook sekarang dah mampu ganti kad kahwin

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

73 thoughts on “Pedajal Bakal Pengantin ~ Ujang @ Azfar Roslan

    1. ko nak ikut ke.. ikut je la.. die masuk bilik, mu duduk luar ek..

      jangan gatai nk masuk sama

    1. yup…

      mula2 buat dialog untuk mengambarkan aktiviti dalam gambar

      then buat la ucapan untuk die.. sian die

    1. dah cukup 18 tahun x..?? if bawah umur.. kena naik mahkamah kena angkat sumpah, isi borang itu ini. .baru leh langsung huhuhu

    2. hahhhahahahh, dah terlebih dah bro

      18tahun1bulan12hari6jam

      hahhahhaha,bukan bro ke yang wish burfday bulan 3 tue?

      lupe lah tue, sampai hati

      hahhahhahahhaah

    1. Entah la…

      nie pic yang bro candid, nampak macam menarik. So elok juga jika dikongsikan..

      Dalam masa yang sama nk juga tahu pendangan orang mengenai hasil kerja bro

  1. perghhhh nak pedajalbakal pengatin My skali kena… grrrr

    ptut tetibe mcm naik mendadak jek followers! -.-‘

    tak mahu join sbb tak mahu pedajal dr sndiri..;P

    tp gudluck kat y’ols sbb ujang kena pedajal agagagagaga…

    tenks backlink bro! jasamu kukenang..^_^

    1. wow… banyak ke follower naik he…23x

      kredit je.. lagipun kan pakai gambar yang ade muka my he…23x karang my saman bro pulak he…23x

      trafik cam mne pulak ek

Leave a Reply

Top