You are here
Home > Status Malam Jumaat > [Status Malam Jumaat] Bila Bakal Suami Dah Plan Awal-awal Buka Cawangan Baru

17,422,544 total views, 4,365 views today

[Status Malam Jumaat] Bila Bakal Suami Dah Plan Awal-awal Buka Cawangan Baru

Entry malam ini disumbangkan oleh Alia JusTea tanpa disengajakan.

Dan membabitkan mereka yang masih bernafas iaitu Ujang dan juga MyNameIsMy cuma jalan cerita tiada kena mengena dengan yang dah mati, yang hidup pun, hidup tang idea je la.

Jom kita layan kekreatifan si Alia JusTea yang terlah menjoinkan diri dalam segmen pedajal.

My : U, bila kita nak order ni? I dah lapar la..
Ujg : U nak makan U order lah dulu. I tengah pening nak bahagi hari ni.

My : U, makesure I lebih ok. Kalau takkkk… Siap u..
Ujg : Eh U ni.. bagi lah dia chance dulu.. kan baru lagi..

My : Ahhh! I tak peduli..Yang I tahu, 4 hari rumah I, dia bagi 3 hari je..
Ujg : Kalau U 4 hari , dia 3 hari , macam mana pulak dengan yang ketiga?

My : Ketiga..??
Ujg : I ingat, lepas sebulan nikah dengan dia, I nak tambah lagi satu..

My : I dah bagi u lampu hijau dengan dia pun kira ok taw! ni ada hati nak tambah lagi..
Ujg : I mampu apa? Power root kan ada hehe

My : Eleh…!! Dengan I pun U belum bagi anak !*terus memberi tumbukan berapi dan tendagan berantai..

Ujg : ~adehhh~

Bicara Bro : He..23x seronok pula baca perbualan nie, kreatif juga si Alia JusTea ini [sudi2kan terjah blog beliau]

Sesambil pasang niat nak pasang 2-3 orang bini, elok pasang niat nak memenangi iPad 2, BlackBerry Bold 3 & iPod Touch

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

15 thoughts on “[Status Malam Jumaat] Bila Bakal Suami Dah Plan Awal-awal Buka Cawangan Baru

    1. Oh salahnye… tue maknenye bro dah mamai… dan patut masuk tidur nie…

      esok bro dah gerak ke KL.. untuk event maxis.. then terus check in kat Putrajaya untuk national event yang pihak bro anjurkan..

      penat drive ulang2 alik minggu nie bagi nk settlekan benda nie

    1. ops.. ini bukn idea bro he..23x

      sebab cam best je dialog nie.. terus bro share kat blog bro

Leave a Reply

Top