Segmen seperti biasa di blog bro atas permintaan Eva Natasha di Wall Sahabat Blogger.

Apa yang bestnye bercinta dengan blogger?

Bagi bro,

  1. Pasal hati bunga-bunga sure masuk dalam blog
  2. Silap hari bulan blogger yang kita cintai leh masuk tv, paper, majalah etc
  3. Blogger nie kenkadang romantik dan kenkadang pandai bermain ayat tetapi tidak pandai meluahkan dari mulut
  4. Tunggu die cash out duit Nuffnang [jika ada] time kita nk mintak itu ini.
  5. Dapat tengok wayang percuma dengan dia [if dapat undangan tengak pra-tonton]
  6. Pasal cinta korang, satu dunia boleh tahu. Tak percaya, try search Google, lagi-lagi tang ruangan image.
  7. Nak kahwin, post kad kat blog je, tetamu sure blogger juga. Dan majlis perkahwinan sure menjadi buah mulut di setiap blog

he..23x ok x jawapan bro?

Bagaimana pula dengan korang?

Task mudah untuk korang [macam biasa la untuk segmen nie]

– Buat entry bertajuk “Apa Yang Best Bercinta dengan Blogger”
– Bubuh gambar bro & Tia diatas ini dalam entry korang [Maaf bro dengan Tia tiada ape2 tau, abang dia member bro]
– Linkan ke ke entry ini dan kredit link ke blog Eva Natasha ” http://www.evalovevo.blogspot.com”.
– Citekan apa yang bestnya bercinta dengan blogger [nak tiru bro pun xpe]
– Dah publish. Tingalkan link korang di ruangan komen. Itu saja

Bicara Bro ; Bro pernah bercinta dengan blogger. Dan masih mencintai insan yang masih berblog tetapi tidak suka bro update blog die.

Mereka yang telah menyertai segmen ini [jom terjah] :-

  1. Aten Azhar
  2. Liza Razak
  3. Maheyra
  4. Tika
  5. Zati
  6. Eva Natasha
  7. Nisa Kay
  8. Kyerull
  9. iftiLarina
  10. Khaizarien
  11. Amira Anorah
  12. Taufiq Helios
  13. Foreverlove
  14. Elyn Dz
  15. MyMira
  16. TIA – Tolong Ingatkan Aku
  17. Ujang
  18. Ecah Si Pencari Pasal
  19. Sab
  20. Azureen
  21. Shira Ayumi
  22. Ok… Tutup sudah.. xleh nk join.. tp if rase nk buat boleh.. silakan.. pastikan kredit ke entry ini

Tutup bila dah tiada sambutan dalam masa 12 jam