You are here
Home > BroFramestone Bertanya > [Bro Framestone Bertanya] Apa Yang Bestnya Bercinta Dengan Blogger

17,683,290 total views, 4,417 views today

[Bro Framestone Bertanya] Apa Yang Bestnya Bercinta Dengan Blogger

Segmen seperti biasa di blog bro atas permintaan Eva Natasha di Wall Sahabat Blogger.

Apa yang bestnye bercinta dengan blogger?

Bagi bro,

  1. Pasal hati bunga-bunga sure masuk dalam blog
  2. Silap hari bulan blogger yang kita cintai leh masuk tv, paper, majalah etc
  3. Blogger nie kenkadang romantik dan kenkadang pandai bermain ayat tetapi tidak pandai meluahkan dari mulut
  4. Tunggu die cash out duit Nuffnang [jika ada] time kita nk mintak itu ini.
  5. Dapat tengok wayang percuma dengan dia [if dapat undangan tengak pra-tonton]
  6. Pasal cinta korang, satu dunia boleh tahu. Tak percaya, try search Google, lagi-lagi tang ruangan image.
  7. Nak kahwin, post kad kat blog je, tetamu sure blogger juga. Dan majlis perkahwinan sure menjadi buah mulut di setiap blog

he..23x ok x jawapan bro?

Bagaimana pula dengan korang?

Task mudah untuk korang [macam biasa la untuk segmen nie]

– Buat entry bertajuk “Apa Yang Best Bercinta dengan Blogger”
– Bubuh gambar bro & Tia diatas ini dalam entry korang [Maaf bro dengan Tia tiada ape2 tau, abang dia member bro]
– Linkan ke ke entry ini dan kredit link ke blog Eva Natasha ” http://www.evalovevo.blogspot.com”.
– Citekan apa yang bestnya bercinta dengan blogger [nak tiru bro pun xpe]
– Dah publish. Tingalkan link korang di ruangan komen. Itu saja

Bicara Bro ; Bro pernah bercinta dengan blogger. Dan masih mencintai insan yang masih berblog tetapi tidak suka bro update blog die.

Mereka yang telah menyertai segmen ini [jom terjah] :-

  1. Aten Azhar
  2. Liza Razak
  3. Maheyra
  4. Tika
  5. Zati
  6. Eva Natasha
  7. Nisa Kay
  8. Kyerull
  9. iftiLarina
  10. Khaizarien
  11. Amira Anorah
  12. Taufiq Helios
  13. Foreverlove
  14. Elyn Dz
  15. MyMira
  16. TIA – Tolong Ingatkan Aku
  17. Ujang
  18. Ecah Si Pencari Pasal
  19. Sab
  20. Azureen
  21. Shira Ayumi
  22. Ok… Tutup sudah.. xleh nk join.. tp if rase nk buat boleh.. silakan.. pastikan kredit ke entry ini

Tutup bila dah tiada sambutan dalam masa 12 jam

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

114 thoughts on “[Bro Framestone Bertanya] Apa Yang Bestnya Bercinta Dengan Blogger

  1. Memang best kalau dapat cinta kita dengan seseorang blogger itu kekal abadi. Tetapi kita haruslah ingat bahawa cinta seseorang manusia itu bukanlah kekal selama-lamanya

    1. w’salam… adeh… he..23x perli ke nie yanmie..

      eh tahniah pasal menang denaihati punye contest… nnt bro entrykan leh

    1. he…23x awat xde idea.. bro dah bagi idea sikit tue kan he..23x nk cilok pun boleh.. no prob punye

    1. rasanya hari tue ade yang nk wat gath di penang…

      bro bulan 2 n 3 dah di book… bulan 4 nie bro turun kuching buat gath kat sane

    1. nie entry just mintak pandnagan je la.. bukan mintak pengalaman…

      bro siap offer, if nk tiru bro punye pun boleh πŸ™‚

    1. ala relax la…

      bro yang mulut xreti dok diam nie pun kenkadang kelu gak bila nk ucapkan benda2 cam tue

    1. he…23x entah.. next week sabtu ada gathering blogger cikgu cikgu di Times Square KL.. nnt bro kongsikan detail

      jika berminat

    1. Jangan hanyut sudah.. sekali bertentang mana.. jauh langit dari bumi..

      If betul, alhamdulillah la

Leave a Reply

Top