Sapa talak kenai sama itew David Teoh.

Ala, yang belajar speaking malay manyak tabur tue… Yang bikin bisnes manyak-manyak dengan mobie… Aiyaaaahh Bukan itu mobie blu la.

Ok,

Last week bro mendapat pangilan jemputan dari Metrowealth (MiG.

Untuk menghadiri Majlis Malam Penghargaan dan Penyampaian Bonus 1 Dekad, 49 Filem Metrowealth (MiG) pada malam ini bertempat Imperial Ballroom One World Hotel Bandar Utama.

Dan mereka ingin mendapat pengesahan kehadiran dan memberitahu tema permakaian iaitu suit untuk lelaki dan perempuan anggun.

Limit untuk satu undangan hanya 2 orang dan mereka meminta bro memastikan bro datang berdua.

Masalahnya, si dia bro juga mendapat undangan. Maka kami berdua bercadang membawa orang lain sebagai pasangan kami.

Siapa pasangan bro untuk malam ini?

Kalau ikutkan, bro nak dengan Blogger Tia, tetapi dia juga mendapat undangan.

Nak dengan si kekasih hati bro tak jadi – dia memang akan berada di sana. Hope dia dapat apa-apa anugerah. Good luck Ija

Nampak gayanya bro akan berpasangan dengan blogger jutawan untuk malam ini. Iaitu Redmummy, [dah mintak izin dari laki dia, xmahu jadi bahan gosip oleh Kak Ina KL]

Bicara Bro : Awat la boleh bawa 2 orang je…

Kalau ada 2-3 isteri cam mana.. mahu masing-masing tarik muka sebab tak bawa dorang dinner kat sini.

Terpaksa bawak calon isteri yang ke-4 la he..23x

Kredit pic to : Jai Si Klon P. Ramlee (jumpa malam nie ek)