You are here
Home > Pengalaman > Mendapat Undangan Dinner Malam Ini Dari David Teo (Metrowealth)

17,429,982 total views, 3,826 views today

Mendapat Undangan Dinner Malam Ini Dari David Teo (Metrowealth)

Sapa talak kenai sama itew David Teoh.

Ala, yang belajar speaking malay manyak tabur tue… Yang bikin bisnes manyak-manyak dengan mobie… Aiyaaaahh Bukan itu mobie blu la.

Ok,

Last week bro mendapat pangilan jemputan dari Metrowealth (MiG.

Untuk menghadiri Majlis Malam Penghargaan dan Penyampaian Bonus 1 Dekad, 49 Filem Metrowealth (MiG) pada malam ini bertempat Imperial Ballroom One World Hotel Bandar Utama.

Dan mereka ingin mendapat pengesahan kehadiran dan memberitahu tema permakaian iaitu suit untuk lelaki dan perempuan anggun.

Limit untuk satu undangan hanya 2 orang dan mereka meminta bro memastikan bro datang berdua.

Masalahnya, si dia bro juga mendapat undangan. Maka kami berdua bercadang membawa orang lain sebagai pasangan kami.

Siapa pasangan bro untuk malam ini?

Kalau ikutkan, bro nak dengan Blogger Tia, tetapi dia juga mendapat undangan.

Nak dengan si kekasih hati bro tak jadi – dia memang akan berada di sana. Hope dia dapat apa-apa anugerah. Good luck Ija

Nampak gayanya bro akan berpasangan dengan blogger jutawan untuk malam ini. Iaitu Redmummy, [dah mintak izin dari laki dia, xmahu jadi bahan gosip oleh Kak Ina KL]

Bicara Bro : Awat la boleh bawa 2 orang je…

Kalau ada 2-3 isteri cam mana.. mahu masing-masing tarik muka sebab tak bawa dorang dinner kat sini.

Terpaksa bawak calon isteri yang ke-4 la he..23x

Kredit pic to : Jai Si Klon P. Ramlee (jumpa malam nie ek)

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

45 thoughts on “Mendapat Undangan Dinner Malam Ini Dari David Teo (Metrowealth)

    1. he..23x tp kena tunggu die kat sane la.. entah kul berapa dia sampai…

      kalau dapat rm1juta berpasangan dengan redmummmy, bro sanggup amik dia kat rumah…

      tp pe kan daya bro gerak dari Perak after kerja

    1. akan di kreditkan jika ery bagitau cam mne ery leh dpt task sulit tue he…23x

      die xde pasangan kan malam nie.. so bagi la die jalan dgn bro he…23x tumit tgi tue… makin rendah la bro nampaknya

    1. kena betulkan statement.. “keanggunan pasangan-pasangan bro” he…23x

      insya’lah…

      bro dah x hensem dah.. baru potong rambut pendek

    1. bro..?? artis..?? hope member bro yang attend malam nie sudi intervew bro.. kalau ade.. insya’lah masuk galaksi la minggu nie…

      bro tido rumah dia malam nie

    2. tanye ery.. die yg uruskan hari tue.. then pihak metrowealth tepon beberapa blogger untuk join majlis nie

    3. semestinya… tapi yang utama bro akan berpic puas2 dengan heliza he..23x

      dah janji dengan dia nk jumpe n bersembang malam nie

    1. nk bro bubuh dalam mane ek.. rasanya kalau pakai meja bulat n ade org serve.. mmg xde harapan ada balance la.. cukup2 je dorg bubuh

      tue yg bro xminat wat makan2 cam tue.. xpuas

    1. hari tue ery ade mention kat facebook die..

      so bro just inbox die nama, no tepon & link blog…

      then minggu lepas dapat call dari metrowealth, xtau dia pilih cam mane… ada juga yang xdapat

    1. ok tia.. berapa inch malam nie ek.. nnt time berpic.. sila rendahkan diri ek..

      sian bro.. tp xkisah.. asalkan rezeki murah he..23x

    1. dan2 je ery paksa.. tp mu sampai dulu ek…

      terkejut x masa 1st time jumpa bro…

      p/s- cadang nak try wat pangilan hangit kat ko.. tgu ade point nnt

Leave a Reply

Top