You are here
Home > Bersama BroFramestone > Isu Panas Bersama BroFramestone > Blogger Jutawan – Red Mummy

17,446,014 total views, 5,225 views today

Blogger Jutawan – Red Mummy

Pengendali atau penulis blog kini mampu meraih keuntungan sehingga RM1 juta setahun.

Beginilah fenomena penggunaan blog yang dulunya berfungsi sebagai pengantara politik, peribadi dan komuniti.

Kini beralih kepada perniagaan sehingga ada pengendali atau penulis mampu meraih keuntungan beratus-ratus ribu hingga berjuta ringgit setahun.

Adeh Kak Red, kencang nampak.

Nie jual emas ke kat blog. Tiada apa-apa pun yang mustahil dalam dunia blog ini.

Pernah ada insan tanya bro, ko tak buat duit ke dari blog? Kata blogger tegar.

Jawapan bro,

Tak perlu kot nak tunjuk-tunjuk duit, karang ada yang datang buat audit pula nanti [betul tak Kak Red]

Pe2 pun dari blog bro dah mampu jana ribuan ringgit setahun. Ops bukan dari blog ini sahaja ek 🙂 peace

Bicara Bro : Di mana ada kemahuan, di situ ada highway.

Jom perkena milo secawan. Layan milo pun boleh dapat hadiah bukan-bukan

Gambar masa team BroFramestone & Khaizarien menentang Red Family di Alamanda pukul 12 tengah malam [bila lagi Kak Red]

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

24 thoughts on “Blogger Jutawan – Red Mummy

    1. insya’lah boleh… jika betul caranya

      dan pendapatan bukan dari blog saja… xpercaya tanya Just Khai..

      memang dia dok rumah je…

    1. he…23x dan semakin ramai la yang sembunyikan pendapatan dorg..

      karang LHDN datang terjah pulak

    1. duit tue just sampingan sahaja.. dengan duit tue la kita renew blog bagi blog yg berbayar

      dan duit tue leh cover duit hadiah untuk buat giveaway he..23x

    1. biasa je..klu kat oversea, lagi kencang.. duduk rumah & memang xkuar2.. duit masuk puluh2 ribu je..

      sebab tue ramai yg xberkerja.. kat malaysia je belum ramai yg dpt jadi cam tue.. cuma disalah ertikan oleh sesetengah MLM

    1. apa niat asal mu ek… nk gak tahu…

      ada entry susulan untuk menu kita.. nantikan ek.. belum fikir lagi bila mahu publish

Leave a Reply

Top