You are here
Home > 1001 Pictures > Heliza..!! Kau Mencurangi Aku

17,449,855 total views, 2,324 views today

Heliza..!! Kau Mencurangi Aku

Entah kenapa last week, hati bro tergerak untuk melihat picture kekasih hati tidak kesampaian bro di laman facebooknya.

Makin comel, walaupun perangai keanak-anakan. Siapa kisahkan, i’m know she strong enough.

Lalu bro update status facebook bro.

Celik mata, belek2 gambar Heliza Helmi .. apa kes aku nie.. aduhai..!!!

Khai : Ni yg jeles ni. Ahahak
Bro : Hang nak jeles ape khai huhuhu.. bukan ke ko selalu jumpa die ke… bro hanya mampu tgk gambar die je

Dan pagi ini bro usha wall facebook bro di tag oleh si Just Khai.

Cinta terbalas.. Bro Framestone kompem terbakar.. Ahahaha..

Sekali dorang bermain balas-balas rindu pulak kat facebook. he..23x

Bikin hangat je.

Bicara Bro : Heliza tetap di hati bro.. Dari dulu sampai la nie, masih belum ada kesempatan nak berjumpa dengan dia.

Buat Heliza, jangan tidur lewat-lewat. Kesihatan perlu dijaga ๐Ÿ™‚

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

56 thoughts on “Heliza..!! Kau Mencurangi Aku

    1. he..23x bro ok je.. steady je.. tp sekali khai tag bro bahawa rindu dia di balas oleh Heliza…

      teu yg wat bro rase camnk wuuuuuaaaahhhhh T-T

    1. xpe cimot… Heliza dah pujuk bro dah.. die dah tegur bro kat twitter & komen kat entry ini..

      die sudah menjelaskan segala2nya

    2. insya’lah.. bro pun xpasti dapat bertegur ke x.. coz ini event MIG.. bro padgi td dapat call mintak sahkan kehadiran

    1. he..23x bro suka semuanya.. bukan tang mata je he..23x

      klu tang mata.. bro nk je korek2.. tp sayang kat heliza.. nnt buta dia.. sian pulak nnt ๐Ÿ˜‰

    1. memang tengah bersabar la nie…

      jumpe khai nnt, bro nak buat die jadi bahan he..23x bikin panas je bace ape benda yg dia tag semalam

    1. w’salam Heliza

      tapi kenyataan terserlah di facebook kamu.. kamu bersama pemilik oh media

      katakan ia dusta… katakan la wahai ija

    2. waduh… kecewa kah kamu…

      tidak perlu katakannya di sini.. suhh g men jauh2 he..23x

      if xpuas hati. tgu 30hb ini..

    3. tak perlu ija.. tak perlu ungkapkan..

      bro terima dengan hati yang terluka…

      Kau perlu teman di sisi
      Tuk mencurahkan hati
      Segala semua kekesalanmu

      Panggil namaku
      Aku kan datang

    1. w’salam… salam kenal juga

      time tue xvote sebab tiada astro + hp hilang.. nak beli, duit tiada.. [zaman hp memahal]

    1. bro masih belum berkesempatan nak berjumpa dengan dia..

      insya’lah if ada kesempatan bro akan berjumpa juga dengannya

    1. minat-minat cam tue je.. belum sampai minat fanatik dengan dia lagi..

      tapi memang minat la

      alhamdulillah dia sudi datang ke blog bro & meninggalkan komen..

      insya’lah bro akan join.. pic banyak dalam komp di rumah.. monitor blow pagi tadi

    1. caring ke… he..23x besa2 je…

      sekurangnye heliza dtg gak ke blog bro yang xde pe2 nie.. siap komen lagi..

      ๐Ÿ™‚

      xnak la die jatuh sakit.. bro suke die aktif

Leave a Reply

Top