You are here
Home > Bersama BroFramestone > Isu Panas Bersama BroFramestone > Kenapa Suami Orang, Lelaki Single Kan Banyak

17,438,804 total views, 2,659 views today

Kenapa Suami Orang, Lelaki Single Kan Banyak

Tertarik dengan salah satu komen di entry terdahulu iaitu “Salah Bercinta Dengan Suami Orang

Bro sekadar memberi pandangan,

Komen : Kenapa perlu dengan suami orang, lelaki single kan ramai.

Persoalannya :

Pasti ke ramai..??

Pastikah mereka single..??

Ke mengaku single..?? [single 3 la tue kot]

Last-last dah jatuh hati baru tahu, lelaki orang la, tunang orang la, boyfriend orang la. Lagi parah kalau semua sudah terserah

Bicara Bro : Jangan nak salahkan sesiapa, salahkan diri sendiri.

Begitu mudah cair dengan kata-kata dan godaan lelaki. If rasa anda berani, just teruskan. Jika tidak amik langkah berjaga-jaga pada permulaan hubungan

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

42 thoughts on “Kenapa Suami Orang, Lelaki Single Kan Banyak

    1. sebab apa eazy masih single..??

      eh bukan ke hari tue.. eazy kan… dah kan.. eh. ke bro ade miss ape2 nie

    1. tetapi ramai yang merasakan pilihan mereka lebih kepada ciri2 suami orang…

      tetapi hati selalu menafikan.. takut dituduh bukan2

  1. Salam…
    Menjawab kpd soalan di atas….
    Sebab laki org dah terbukti bertanggungjawab, berkualiti, kerjaya terjamin utk masa depan.
    Kalau yg single, belum tentu dapat jadi nakhoda.
    p/s: buat gadis yg teringin nak berlaki, jangan cuba2 kalau laki org, ok. Cari yg masih single…hehe…

    1. w’salam… wahhhh iza.. bro like komen ini

      yup, suami orang kebanyakannya begitu…

      dan yang single ada juga yang macam tue.. cuma agak memilih he..23x

      bro single 3.. ada berani

  2. kdg2 suami org yang pandai menganyat hihihihi…semuanya terpulang pd individu..jika individu sedar diri x berlaku isu nie…cuma sejak kebelakang ni trend “makan luar” semakin berluasa…

    1. yup.. bro pun perasan.. dah mmg time musim makan luar ke skrg nie..??

      nk makan luar gak.. tp bawak orang rumah n mintak die belanje he..23x

  3. ala, pompuan yg cari laki orang tu sume materialistik.. tak yah bagi alasan lagi matang, kewangan kukuh sume tu la… dah muak dh dgn alasan seposen camtu.

    1. xperlu la muak2..

      ada gak yang cari laki orang nie, sebab power… tue pasal ade perempuan yg dah kahwin pun cari laki orang lain juga

      xpercaya ke

  4. camna nak komen??? ermmm kalau bole elak, elakkan la dari terjebak cinta ngan suami org….. sakit dan perit sebenarnya….

    ada la lebey baik mencari seseorang yg benar status nya single… nak tau ? agak2 nak serius tuh ajak dia balik umah mak bapak dia… tengok respon dia camna??
    hehehe

    1. suami orang oun sanggup follow jumpa family he..23x

      respon sure laju berbanding yang single yang dok gaya teragak-agak

    1. Betul tue…

      Nak cari yang single senang je.. lepas tue, lelaki single tue tetap akan jadi buruan jugak..

  5. tapi kenapa mesti dgn laki org? kdg2 tak salahkan si lelaki, sbb pmpn pon merenyam semacam nk laki org siap ckp “lebih berpengalaman” hak tuih! pasni dia kena madu br tau :p

    1. he…23x tp itu la kenyataannya..

      berpengalaman melayan merenyam mereka.. kalau yang single nie kenkadang menyampah gak melayan

    1. lelaki memang suka mengorat walaupun burung masih kecik xsunat lagi

      perempuan pulak suka di ngorat.. konon hot di pasaran.. tp kenyataannya lelaki pandai mencairkan hati perempuan sebelum di miliki

      lepas di miliki… sendiri mahu ingat la kan

Leave a Reply

Top