You are here
Home > Bersama BroFramestone > Isu Panas Bersama BroFramestone > Siri Bercakap Dengan Bakal Mak Mertua Tak Jadi

17,442,114 total views, 1,325 views today

Siri Bercakap Dengan Bakal Mak Mertua Tak Jadi

Kesinabungan dari entry sebelum ini.

Makan berdua-duaan bersama Kak Ina KL sehingga menimbulkan kontroversi.

Kes bermula,

Bila bro dipulau secara baik dari meja yang bro duduk bersama member-member yang lain untuk menemani Kak Ina yang makan sorang-sorang.

Alasan mereka,

Bro belum makan lagi, so boleh la pindah tempat, dan tiada kes kahwin banyak.

Bro terima juga dengan hati terbuka [no heart feeling ok.]

Then bila bro duduk, bro terus bersuara kepada mereka.

“Tolong jangan jeles, bro makan bersama bakal mak mertua.

Kak Ina ada anak dara cun..!!!

Time tue semua tersedak. Eh, dorang xtau ke yang kak ina ada anak dara [ke bro saja bikin statement panas]

Yang pasti selepas makan, kami duduk bergambar bersama.

Next even kita jumpa lagi ek

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

36 thoughts on “Siri Bercakap Dengan Bakal Mak Mertua Tak Jadi

    1. Soalan pertama:-
      Si Dia Bro mana..??

      Soalan kedua :-
      kamu pernah tengok anak dara akak ke?

      Soalan ketiga :-
      siapa kamu, lawyer, majistret… oh blogger he..23x [yang solan nie bro reka sendiri]

    1. kak ina nie orang kuat nuffnang.. sekali BE mahu ratus2 sebulan…

      dari blogging la kenal dia n tau ade anak dara he…23x

    1. beruntung siapa yang dapat..

      alangkah indah sekiranya orang itu adalah bro sendiri…

      krng xpasal kena tarik telingga kejab lagi 🙂

    1. amboi ko… eh bro dah chop lame dah…

      suhhh suhhhh he..23x tp nk wat cam mne if die xnk bro n memilih kamu kan.. tp klu die pilih orang lain pun xpe juga he..23x

    1. ops he…23x kata2 bro adalah doa.. mane la tahu kan he..23x

      nk dapat anaknye kena ayat maknye dulu

    1. ramai lagi yang ade…

      bro pulak dok sane kumpul voucher je… dapat gak makan free untuk seminggu

  1. sabar ajerlah kamu ni … gelak akak baca N3 kamu ni..kelakar lah

    betul tu kalau nak pikat anak kena pikat maknya dulu..

    1. he..23x tang mne yg aka rase lawak tue ek.. ala masa kejadian tue klu rakam n masuk dalam youtube sure lagi kite reramai gelak punye

      cam saya la.. tackle maknye dulu he..23x

    1. ok.. leh pakat g sekali.. terjah terus rumahnya..

      pe2 pun kena tahu anaknya de dirumah ke x kan he..23x

Leave a Reply

Top