You are here
Home > Ucapan > Selamat Ulang Tahun Kelahiran Kak Ina KL

17,442,584 total views, 1,795 views today

Selamat Ulang Tahun Kelahiran Kak Ina KL


Selamat ulang tahun buat bakal mak mertua tak jadi bro iaitu Kak Ina KL

Moga murah rezeki dan dipanjangkan usia untuk berkongsi resepi-resepinya.

Lama dah bro kenal dengan Kak Ina dan telah beberapa kali bertemu dan bersua. Beliau juga merupakan penaja untuk contest bro yang akan berakhir pada malam ini.

Dan pesanan penaja : Jika nak cookies sama ada untuk tempahan atau nak beli boleh hubungi Kak Ina KL di laman blog atau melalui email.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

32 thoughts on “Selamat Ulang Tahun Kelahiran Kak Ina KL

  1. Walau pun saya tak kenal beliau tapi saya tetap nak ucap gak
    “Selamat Hari Lahir Kak Ina”
    semoga murah rezeki dan sihat sentias…

    Ps : ayat skima

    1. blogger mummy tue.. popular gak… orang kuat nuffnang…

      xkenal maka tak cinta… so berkenalan la ek 🙂

  2. hai..dah tarik diri ker? sabar ajerlah..
    terima kasih sudi promote kukis akak yer.
    terima juga buat semua pengomen di N3 bro yang
    wish harijadi akak aka auntie. Jemputlah datang keblog
    akak yer.

  3. kak ina.. happy birthday.. hehe.. tak tau la yang dah ke berapa..tapi kat sini sy nak ucapkan selamat hari lahir… semoga Allah memberkati kak ina selalu dan semoga segala impian kak ina tercapai sempena tahun baru islam kita nie.. cheerrss..

Leave a Reply

Top