You are here
Home > Bersama BroFramestone > 7 Eleven With Nuffnanger

17,454,925 total views, 7,394 views today

7 Eleven With Nuffnanger

Hari ini bertarikh 7-11-2010

Atau dengan nama sedapnya 7 eleven .

Dan 7eleven ini mengingatkan bro mengenai perlancaran AmBank contest bersama 7 Eleven  hujung bulan lepas di Taylor’s University.

Bro di jemput datang dari wakil ManggaAds untuk menghadiri event perlancaran contest AmBank & juga 7eleven.

Contest ini menawarkan beberapa hadiah menarik.

Hadiah utama berupa iPad & iPhone 4 untuk satu pemenang

Hadiah yang lain seperti Nintendo Wii, Sony PS3, DSLR dan voucher dari 7eleven [hadiah mingguan]

Terdapat beberapa blogger yang bro kenali berada di sana, termasuk Kak Ina KL, hazmanfadzil, shahrulhairy, kenny dan chearmster. [nuffnanger semua ini]

Bergambar sebelum event bermula…

Perlancaran contest,

Kedudukan terlalu strategik, sehingga menyukarkan orang nak rasmikan dan menyaksikan… he..23x

Nuffnangers bergambar beramai-ramai sebelum sesi bersantap.

Jangan di tanya kenapa bro tiada dalam picture ini.

Sesi santap-menyantap di Taylor’s Lake Side Taragon Restaurant [bro lupa nama tempatnye, nie amik nama dari kak ina].

Puashati beb, view yang cantik dan makanan pun sedap untuk dimakan. [rezeki bro tak berserapan pagi tue]

Time bersantapan,

Ops, Bro dan ShahrulHairy bukan kelaparan. Kami hanya mangsa keadaan

Mengunyah sambil bergosip sakan [hal dunia blogger & gosip2 panas blogger2]

Bergambar dengan bakal Mak Mertua [kata si hazmanfadzil]

Bergambar sebelum masing-masing membawa haluan masing-masing.

Bicara Bro | Alhamdulillah, bro if di campak di mana2 masih ada yang mengenali bro walaupun datang dari kumpulan yang berbeza.

Bro sekadar mewakili blogger dari ManggaAds

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

30 thoughts on “7 Eleven With Nuffnanger

    1. yup menyelerakan.. bro 3x tambah.. kak ina 2x kot.. yang lain-lain pun bro xkira coz mase awal2 makan, dorang xdok sekali sebab tempat penuh

      bro xkisah pun.. if nak amik la.. tapi yang buat xtahan tue, dapat iPhone 4 sekali dengan iPad untuk pemenang pertama

    1. ops shhhhh… di blog bro yang lain… kalau buh sini, nnt bro terus terasa di anak tirikan nuffnang he..23x

      xmau curang dengan nuffnang

    1. buat masa sekrang bro ade 9blog tengah running… dari yng berdomain sampai yang berblogspot je

      nk tahu yang mane satu ek.. ade lagi 2 akan di upload

      n 5 blog akan dibuka dalam masa seminggu ini

    1. pasti mengujakan

      tetapi apakan daya.. perlu bergambar beraksi sambil mengeluarkan duit menggunakan ATM AmBank di 7e

      prob yang bro hadapai:-
      1- ATM dok out of service
      2- duit dalam akaun xde.. minimum boleh dikeluarkan RM50

    1. bro dijemput as wakil… mybe lepas bro ada blog lagi satu, insya’lah bro akan menjadi orang kuat manggaAds pulak

      T-T Nuffnang dah lama anak tirikan bro

    1. Cepat2 join.. masih ade masa lagi.. just kuar duit guna ATM AMBank di mana-mana 7e then bergambar dengan mesin ATM tersebut

    1. tue la..
      kalau x ternganga je bro mase event tue he..23x

      dah la blogger ManggaAds berapa kerat je kan

Leave a Reply

Top