You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > Blog BroFramestone Hampir Di Hack

17,446,046 total views, 5,257 views today

Blog BroFramestone Hampir Di Hack


Selamat bro dapat perasan benda ini awal, dan terus hubungi hosting provider bro.

Ish.. bro xtau sape yang berminat nak sabotaj atau nak perdajal bro.

Beliau bukan nak hack blog bro. Tetapi hack terus ke cpanel.

Tolong la…!!! Blog ini la punca rezeki bro selama ini. Bro hanya nak mencari rezeki yang halal time bro hanya berharapkan bisnes freelance bro sahaja.

p/s- Etika perlu ada kawan…. nak hack bukan sebarang hack. Hacker pun ada etika mereka sendiri..

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

44 thoughts on “Blog BroFramestone Hampir Di Hack

    1. mungkin… agendanya..?? bro pun xtau…

      sape la bro untuk dorang hack.. erm bro hanya nak mencari rezeki yang halal sahaja

    2. he..23x mane de kaya pun… income uin banyak dari bisnes sendiri je…

      tue la duit bro nk beli megi, roti canai n air kosong sgelas T-T

    1. gambar tue hiasan je…

      basic coding untuk programming or pecah masuk sesuatu

      susah gak nk cakap… if pakai hosting sendiri.. perlu sentiasa awasi cpanel..

      cam kes bro tadi.. die hack ke cpanel dan bukan blog..

      bawah cpanel bro ade 5 blog yang bro host xtermasuk lain2 page… T-T

    1. he..23x malam tadi dorang berjaya gak hack… siap ubah password bro agi.. bro dapat pecah masuk password dorg…

      tapi banyak bro xleh nk buat dgn web tue.. so bro kne remove n buat balik

      then petg nie dorg hack blog bro nie… selamaty just tukar password je

    1. selamat bro perasan awal.. tp kalu dah niat dorg cam tue… perasan cam mane pun dorg tetap nk teruskan niat dorg tue..

      so bg la dorg hack sampai habis.. bg dorg puas hati dulu

    1. if pakai blog berhosting… kekadang kita leh perasan…

      contok tertibe kite terlog out sendiri…

      cpanel cam carca marba

      nk log asik fail je… tue semua pertanda la kan

  1. hermm…hehehee…tu jer dapat kot ..nak ddos tak sampai..lepas ni sumer blogger kena la wat pass mcm keretapi dan hati2 dgn masa nak login..tengok url atas..sidebar..jgn tertipu..

  2. fuhhh…

    kalau blog dayah la yang kena hack
    konfem nangis kaw-kaw..

    oh..saya saya belog saya..

    sentimental value dah blog nih..

    🙂

Leave a Reply

Top