17,169,024 total views, 2,544 views today

Ariff Shah Masuk Paper Lagi

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Ariff Shah,

Nama yang tidak asing di kalalangan blogger2 muda rumaja termasuk mak-mak budak.

Sekali lagi masuk paper pada hari ini.

Jika sempat,

Belilah akhbar tabloid Kosmo! hari ini, bertarikh 4/8/2010.

Beliau menjadi coverpage untuk ruangan Infiniti “Dunia Blog Ariff”

Dan tajuk yang menarik perhatian dalam kandungan akhbar ini adalah “Blog Bahasa Melayu dari Moscow”

Di sini bro kongsikan keratan akhbar yang telah dimuat naik.

Kalau xboleh nak baca, g la beli Kosmo! kat kedai nun.

Cover page Infiniti

Page ke-2

Page ke-3

Dan ini gambar bro bersama beliau semasa mandi manda di Sungai Gabai baru-baru ini.

Teringat detik Ariff sampai ke puncak Sungai Gabai. Dari jauh dia dah lambai kat bro [time nie bro dah 3 jam menunggu kehadiran dorang] dan beliau selamat meninggalkan rakan-rakan yang lain di bawah

Tinggi sih tangga sungai gabai tue

Cam lagi dia dengan bro after last jumpa time gengblogger gathering hari tue.

p/s- klik picture if korang rasa xcukup besar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

66 thoughts on “Ariff Shah Masuk Paper Lagi

  1. Rasa bangga baca tentang Ariff Shah . Tahniah !

    Naik tangga Sg Gabai ? ya ampunnn… saya tak sanggup lagik . Semput !

    1. Bro Framestone

      mana tahu lepas nie Linda pulak yang masuk paper…

      bro dah lama xmasuk paper… dulu zaman memuda selalu la…

      now just muka terselit2 je la kan….

      ala xkan semput kot… baru cadang nk ajak blogger2 lain lepak gabai cam kami lakukan last week he…23x

  2. Kedua-duanya blogger yang tak asing lagi di hati saya. ๐Ÿ˜€

    1. Bro Framestone

      Ops…

      jangan la cakap di hati he…23x

      Nass je yang xjumpe2 bro sejak di UPSI lagi kan.. si abang tunang saja yang bro ketemui

  3. owh saya sungguh ke belakang..ngak tau lagi pasai dunia bloggers wakakakaka…

    1. Bro Framestone

      hai ita….

      lama sudah tidak bersembang kan huhuhu…

      ala xpe.. masing2 ade komitment masing2 kan…..

    1. Bro Framestone

      2page + 1cover page..

      peh popular la die lepas nie kan huhuhuhu

  4. wah….masuk paper gitu ๐Ÿ™‚

    1. Bro Framestone

      he…23x nie rupanya benda yang dicakap surprise tue ek

      yup mmg surprise kan huhuuhu

  5. ekeke.. sampai mak budak dah…

    1. Bro Framestone

      ops,

      yup sampai mak budak tue…cam mne la ariff lepas nie ek…

      dah ramai yg book nk wat menantu nie….

  6. alahaiii..
    dah macam artis dah ariff nih ๐Ÿ™‚
    congrats!

    1. Bro Framestone

      yup dah sebijik cam artis dah…

      gaya model pun ade juga…

    1. Bro Framestone

      bro..???

      entah la… cam xde sebab pun nak masuk paper balik..

      ke kne tunggu bro berpolitik semula kot.. oh yang pasti bukan dalam masa terdekat nie uhuhu

      mu leh ape masuk paper…

      yang penting content dalam blog tue mengambarkan diri kamu… pasti ada yang berkenan n interview kamu….

  7. bangga2… muka i entah bile nk masuk paper…gmbr ramai2 pun xdpt gak masuk… cettt hahahahah

    1. Bro Framestone

      hope your program success la ek…

      then boleh masuk paper lagi kan huhuhu

  8. gempak la dapat masuk paper lagi..gathering sg gabai sory..rugi xpat follow…mesti best…

    1. Bro Framestone

      bro dalam planning nk masuk paper balik…. dah bertahun xmasuk nie huhu

      xpe2…

      next gathering boleh je join sama huhuhu…. mahu xbest… dok cuci mata je hari tue.. coz kat belah atas banyk perempuan berbanding dengan lelaki

  9. tgu zack zukhairi plak.. hehe~

    1. Bro Framestone

      bile die nk masuk ek.. pe2 nnt inform la bro ek

      xnk tgu bro masuk pulak ke Nad..??

  10. lepas ni blogger akan lebih fame dari artis..
    ( tumpang glamer nama dekat nak sama ) :p

    1. Bro Framestone

      ade banyak blogger yang lagi fames.. cuma yang membuat blogger kurang fames sebab tiada hebahan dalam media masa..

      kalau ade, sure banyak blogger yg dok dighosip sana sini…

      rasanya perlu ada akhbar online untuk blogger kan

  11. ooo bru kenai..hensem kan dia..

    1. Bro Framestone

      bro hensem x..???

      nazz dah kenal bro sejak tahun 2008 lagi kan huhuhu

  12. Bagus la ariff sekarang..
    Lagi bertambah meletup la trafik blog dia..

    Entri Terbaru PKE
    Cara Ketawa Di Facebook
    Wonder Girls Vs Wonder Gay

    1. Bro Framestone

      trafik die pun dah cukup tinggi dah…

      lagi2 la ade mangga ads n innity sekali kan

  13. memang gempak ariff ni
    rezeki melimpah ruah dpt masuk paper ๐Ÿ˜‰

    1. Bro Framestone

      ery pun boleh gempak ape lepas nie kan huhuhu…

      lepas nie bile la nk jumpe ery lagi kan huhhuu

    2. ery ke? hahaha x dptnye.
      blog merepek je, xde info. hahaha

      alaa next gath ery gi
      heheh xde plak plan buka puasa same2?

    3. Bro Framestone

      eh nk popular xperlu ae info pun.. cukup la sekadar gaya penulisan yang mampu wat org tersentuh nak membacanya he…23x

      kan next gathering kite jumpe.. cuma ery je xnk berpicture dengan bro huhuhu

  14. hurmm… no komen..

    pekaba bro.. lama x jumpa .. sihat ?

    1. Bro Framestone

      xperlu komen pun ayu…

      alhamdulillah sihat je… bro now kerje kat KL dah huhuhu….

      lama xjumpe..?? bukan ke kite xpernah jumpe…

      sorry bro xmampu nk berblog walking ke blog orang lain T-T

      ayu sihat x..?? baby..?? kerje..??

  15. hohohooho…lama tak jalan kat sini…ingatkan bro masuk paper tadi…hahahahahha

    1. Bro Framestone

      hohohoho xde cerite menarik pun nk buh bro dalam paper kan he…23x

  16. seyes aku jeles bila tgk..hahaha

    1. Bro Framestone

      ala mu pun boleh masuk kan… wat pasal cikgu-cikgi pulak he..23x

      dah berapa tahun ek kite berkenalan..???

  17. perghhh femes lagi la ariff… trafik macam air la gamaknya…

    1. Bro Framestone

      tue la trafik naik mendadak la lepas nie kan…

      cam mne kerje baru ek..???

  18. nnt da masuk paper jgn lupa kan adik2 kat sini ye bro ๐Ÿ™‚

    1. Bro Framestone

      bro mane layak masuk paper dah sekarang nie…

      xde sebab pun orang cam bro nak masuk apper…

      tp klu masuk biar la yang elok2.. xnak la pasal accident ke ape ke kan

  19. pewittt~~ bro bergamabr ngan artis la..hehehe

    1. Bro Framestone

      eh xde la… bro bergambar dengan blogger popular je he…23x

  20. bestnye masuk paper..glamour abis…bro bila nak masuk lak?

    1. Bro Framestone

      bro xtau la sukur…

      mu leh ape masuk paper…. boleh je glamor gitew

  21. Syoknye dapat masuk paper mcm ni kan?

    1. Bro Framestone

      if xsalah.. ariff shah masuk paper pun sebab di sponsor oleh mangga ads.. tue pasal leh dapat sampai 3 page

    1. Bro Framestone

      he..23x ariff je yg glamer.. bro tidak

  22. selalu je dgr nama ariff shah ni.. glamer la masuk paper

    1. Bro Framestone

      ish zuriey nie.,..

      if join mane2 gathering mesti akan jumpe si ariff nie.. comey orgnye.. jejaka idaman bakal2 mak mertua malaya gitew

    2. yeker..xpernah jumpa..dah berpunya lum si ariff tue..kalau lum leh lah nak adjust..hehe

    3. Bro Framestone

      bro dah banyak kali dah jumpa dengan die….

      berempunya teu bro xpasti la… petg nie bro wat entry khas pasal ariff dan dot dot dot he…23x

      nntkan la ek

    4. dah ada lah tu siap dot dot dot.. melepas lah saya..hehe..xpelah cari yg lain..:-P

    5. Bro Framestone

      ok bro dah wat dah entry tue.. usha la ek….

      kne la ade dot dot dot baru suspen he…23x

  23. tudiaa.. makin femes dia.. at least bangga jugak la sbb pnah jumpa skali masa dkat gath gb dulu..

    1. Bro Framestone

      bro banyak kali jumpe ariff…

      tue la sumi dok bz je.. die xlame lagi nk balik moscow dah.. xdpt dh nk jumpe die kan

  24. Glamer sungguh neh…;-) bestnya..

    1. Bro Framestone

      ariff mmg glamer gitew

  25. famesnya dia…..bagus btoi…;-)

  26. […] Di Mana Ariff Shah – si pencover 3 page surat khabar. […]

  27. memang kansellah nak jadikan dia menantu akak..banyak peminatlah..dah macam selebriti..

    janganlah ajak gi ke gabai tu..tak larat makcik nak memanjat

    1. Bro Framestone

      he…23x nak wat cam mne kak

      dah die ade ramai peminat huhuhu… ape kate amik sy je… he..23x

      erm maybe lepas nie ke tempat lain kot.. ariff je suka main kat Gabai he..23x

  28. […] 150 tiket untuk dimenangi. Entry terbaik mungkin memberi perluang kepada anda untuk show off seperti Ariff Shah yang menghiasi 3 cover page surat khabar. […]

Leave a Comment