Ariff Shah Masuk Paper Lagi

16,897,627 total views, 1,838 views today

Ariff Shah Masuk Paper Lagi

Ariff Shah,

Nama yang tidak asing di kalalangan blogger2 muda rumaja termasuk mak-mak budak.

Sekali lagi masuk paper pada hari ini.

Jika sempat,

Belilah akhbar tabloid Kosmo! hari ini, bertarikh 4/8/2010.

Beliau menjadi coverpage untuk ruangan Infiniti “Dunia Blog Ariff”

Dan tajuk yang menarik perhatian dalam kandungan akhbar ini adalah “Blog Bahasa Melayu dari Moscow”

Di sini bro kongsikan keratan akhbar yang telah dimuat naik.

Kalau xboleh nak baca, g la beli Kosmo! kat kedai nun.

Cover page Infiniti

Page ke-2

Page ke-3

Dan ini gambar bro bersama beliau semasa mandi manda di Sungai Gabai baru-baru ini.

Teringat detik Ariff sampai ke puncak Sungai Gabai. Dari jauh dia dah lambai kat bro [time nie bro dah 3 jam menunggu kehadiran dorang] dan beliau selamat meninggalkan rakan-rakan yang lain di bawah

Tinggi sih tangga sungai gabai tue

Cam lagi dia dengan bro after last jumpa time gengblogger gathering hari tue.

p/s- klik picture if korang rasa xcukup besar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About Bro Framestone

Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

Page with Comments

    1. mana tahu lepas nie Linda pulak yang masuk paper…

      bro dah lama xmasuk paper… dulu zaman memuda selalu la…

      now just muka terselit2 je la kan….

      ala xkan semput kot… baru cadang nk ajak blogger2 lain lepak gabai cam kami lakukan last week he…23x

    1. Ops…

      jangan la cakap di hati he…23x

      Nass je yang xjumpe2 bro sejak di UPSI lagi kan.. si abang tunang saja yang bro ketemui

    1. hai ita….

      lama sudah tidak bersembang kan huhuhu…

      ala xpe.. masing2 ade komitment masing2 kan…..

    1. ops,

      yup sampai mak budak tue…cam mne la ariff lepas nie ek…

      dah ramai yg book nk wat menantu nie….

    1. bro..???

      entah la… cam xde sebab pun nak masuk paper balik..

      ke kne tunggu bro berpolitik semula kot.. oh yang pasti bukan dalam masa terdekat nie uhuhu

      mu leh ape masuk paper…

      yang penting content dalam blog tue mengambarkan diri kamu… pasti ada yang berkenan n interview kamu….

    1. bro dalam planning nk masuk paper balik…. dah bertahun xmasuk nie huhu

      xpe2…

      next gathering boleh je join sama huhuhu…. mahu xbest… dok cuci mata je hari tue.. coz kat belah atas banyk perempuan berbanding dengan lelaki

    1. ade banyak blogger yang lagi fames.. cuma yang membuat blogger kurang fames sebab tiada hebahan dalam media masa..

      kalau ade, sure banyak blogger yg dok dighosip sana sini…

      rasanya perlu ada akhbar online untuk blogger kan

    1. ery pun boleh gempak ape lepas nie kan huhuhu…

      lepas nie bile la nk jumpe ery lagi kan huhhuu

    2. eh nk popular xperlu ae info pun.. cukup la sekadar gaya penulisan yang mampu wat org tersentuh nak membacanya he…23x

      kan next gathering kite jumpe.. cuma ery je xnk berpicture dengan bro huhuhu

    1. xperlu komen pun ayu…

      alhamdulillah sihat je… bro now kerje kat KL dah huhuhu….

      lama xjumpe..?? bukan ke kite xpernah jumpe…

      sorry bro xmampu nk berblog walking ke blog orang lain T-T

      ayu sihat x..?? baby..?? kerje..??

    1. ala mu pun boleh masuk kan… wat pasal cikgu-cikgi pulak he..23x

      dah berapa tahun ek kite berkenalan..???

    1. bro mane layak masuk paper dah sekarang nie…

      xde sebab pun orang cam bro nak masuk apper…

      tp klu masuk biar la yang elok2.. xnak la pasal accident ke ape ke kan

    1. if xsalah.. ariff shah masuk paper pun sebab di sponsor oleh mangga ads.. tue pasal leh dapat sampai 3 page

    1. ish zuriey nie.,..

      if join mane2 gathering mesti akan jumpe si ariff nie.. comey orgnye.. jejaka idaman bakal2 mak mertua malaya gitew

    2. bro dah banyak kali dah jumpa dengan die….

      berempunya teu bro xpasti la… petg nie bro wat entry khas pasal ariff dan dot dot dot he…23x

      nntkan la ek

    1. bro banyak kali jumpe ariff…

      tue la sumi dok bz je.. die xlame lagi nk balik moscow dah.. xdpt dh nk jumpe die kan

    1. he…23x nak wat cam mne kak

      dah die ade ramai peminat huhuhu… ape kate amik sy je… he..23x

      erm maybe lepas nie ke tempat lain kot.. ariff je suka main kat Gabai he..23x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *