You are here
Home > Bersama BroFramestone > Tiada Apa Antara Ariff Shah & Ajwin Ajeera

17,654,599 total views, 1,679 views today

Tiada Apa Antara Ariff Shah & Ajwin Ajeera

Betul tiada apa antara Ariff Shah & juga Ajwin Ajeera.

So bagi mereka yang berada di luar sana, anda masih mempunyai perluang. Jangan berputus asa.

Walaupun mereka nampak secocok & manis bergambar. Mereka tetap tiada apa-apa

Walaupun gambar profile facebook mereka sama [seperti di bawah]

Mereka tetap tiada apa-apa.

[kalau ada apa-apa pun tak pe, mereka nampak sama cantik sama padan]

Bagi bro la kan. Bagi korang, mana la bro tahu.

Mereka berdua merupakan blogger yang popular di kalangan blogger-blogger semasa gathering gengblogger baru-baru ini.

Di Mana Ariff Shah – si pencover 3 page surat khabar.

Ajwin Ajeera pula – pembaca setia blog bro sejak berumur 17 tahun. comey je dia time tue.

Tengok picture yang sempat bro print screen kan. Masing-masing pakai pic yang sama kan.

Ops bro bukan Match Maker ek.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

50 thoughts on “Tiada Apa Antara Ariff Shah & Ajwin Ajeera

    1. yup bro perasan dorang tukar.. tue pasal cepat2 wat entry ini….

      ajwin yg tukar dulu then baru si ariff….

      tue la… nmpk kan…

    1. mmg manis pun ajwin nie….

      die dulu lepas spm selalu masuk banyak contest n jadi finalis gitew

      persoalan terjawab… tp perluang masih terbuka… try la luck ek he..23x

      klu x, bro pun ade pe

    2. he..23x tgu n lihat la… kot2 die nk masuk ke..??

      he..23x belum ape2 dah ngalah…

      ok ok meh la usha bro nie huhuhu

    3. eh xkan la nk bro ajar kan kot.. bro pun ngayat perempuan pun xdpt2 huhu… klu x dah fulfill dah kauta yang kosong nie he…23x

      ala xperlu sampai cukup ilmu.. kne test power gak kekadang

    1. sepadan gitew ek…

      entah l apintu hati dorg terbuka ke x…??

      lagipun ariff nk balik moscow xlama lagi… setahun setengah baru balik malaysia balik

    1. jgn la pengsan kat sini.. xpsal2 bro pulak kne bagi cpr kat kamu he..23x

      bagaimana pula jika bro yang berdua-duan dgn ajwin… ynn leh pengsan x he…23x

  1. hahah. bkn main lagi bro buat gosip kan

    tapii kalau betul2 pun best gak ni

    nanti kenduri kawin harus buat 1 knduri khas untuk blogger saje, rmai nak dtg tau haha πŸ™‚

    1. he..23x saje je nk gosip2 huhuhu….

      kalau ikutkan banyak lagi yang bro nk kongsikan…

      tgu n lihat je la… dah la rindu sama rina.. bila la dapat ketemu lagi kan he…23x

    1. try la flag blog nie he…23x

      sorry joe…. he..23x kalau dah jodoh nk wat cam mne… ariff dpt orgnye… joe dapat cupcakenye he..23x

    1. insya’lah…

      pe2 roger2 je la blog aku nie.. insya’lah akan ade pe2 info pasal gathering

      mini gathering pun boleh je wat.. if nk

    1. eh mane ade la..

      bro xlayak jadi agent cari jodoh.. if jadi.. seklai match maker.. mahu kne rm2k he..23x

      ok x he..23x

    1. tp mmg betul xde pe2 pun…

      saje je di kenen2kan.. bro wat entry nie pun sebab kasihan kat mbe2 kat luar sane yg masing2 dok frust tertonggeng je tue

    1. he..23x harapnya begitu la ek pojie….

      bro dah cop dah nk makan dekat meja pengantin.. leh jamah lauk special he…23x

    1. ops he…23x bro dah bertahun ade no ajwin.. msg sane sini..

      xde pulak tergerak hati nk ngorat die he…23x

      kalau dapat pun apa salahnya.. kauta ade lagi kekosongan he..23x

Leave a Reply

Top