You are here
Home > Uncategorized > Bro Membujang Hujung Minggu Ini

17,456,164 total views, 8,633 views today

Bro Membujang Hujung Minggu Ini

Comey pulak pic nie ek…..

Bro membujang hujung minggu nie,

Ada sape2 yang sudi nak ajak bro keluar x?

If ade,

Sila hubungi bro ek. Tak kisah melalui call/sms (bagi yang ada no bro), email/ym (bagi yang ada akaun bro), facebook (pada yang dah add bro, xadd..?? masih sempat nak add), or drop komen di entry ini.

Syarat nak ajak bro keluar [wajib ada]:-

  1. Tempat nak berjumpa dekat dengan tempat bro [Kelana jaya]
  2. Tak pergi tempat yang susah nak cari parking
  3. Tak mintak bro belanja
  4. Tak ajak bro tengok wayang cite yang membosankan
  5. Tak ajak bro jadi orang ke-3 (bagi yang kuar dengan couple sendiri) bwk la sekali kawan untuk temani bro he..23x
  6. Sudi mendengar bro membebel
  7. Jangan ajak bro keluar sampai lewat malam (takut bro xlarat nak balik rumah, len la kalau korang sediakan tempat tido untuk bro)

Ok,

Bro nantikan jemputan korang

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

38 thoughts on “Bro Membujang Hujung Minggu Ini

    1. hoh…begitu rupenye ek… huhuhu pg la syg..asal x langgar batasan n xde yg ambil kesempatan sudah….. huhuhu 😉

    2. batasan ape ek….

      kalau gugur di batasan boleh x?? dah cam org nk berjuang je ie huhuhu

      ala nk gak rase membujang…

    1. bosan la lepak umah sorg2 huhuhu…

      karang habis semua channel kat astro bro kunjungi huhuhuhu

      mesti la bersyarat.. takut ade yang amik kesempatan dengan tawaran yang bro berikan huhu

    2. he..23x

      xsemestinya artis… blogger sekarang nie pun dh ade orang amik kesempatan tau

    1. habis tue….

      bro nie tunangan orang… so kne la buh syarat…

      bagi mengaburi pandangan je nie he…23x

    1. xpe.. boleh aje if nk bertapa kat sini.. tiada tol dikenakan huhuhu

      ada masa nnt wat la ek..

      bro just boleh bertwitter je kat sini.. klu layan facebook mahu satu kerje pun xberjalan nnt huhuhu

    1. Please please please
      Aku tak akan nakal
      Kau pergi sebentar
      Berniat gak nak curang he…23x

  1. hahaha..sgt le mantop entri ini.. 🙂

    sgt teringin nk ajak bro kuar sbb nk dengar bro membebel, malangnye jauh le..sy nun di Selatan.. (padahal dlm hati tarik nafas lega sebab takut bro mtk belanja tengok wayang cite tak membosankan)

    hahahahaha.. :p

    1. mane de meletup la… besa2 je nie huhuhuhu

      meh la ajak bro kuar… tp leh tahan ke dengan bebelan bro huhuhu….

      dari utara ke selatan bro rela turun jika disponsor he…23x

      now pe cite ek yang x membosankan huhuhuhu

    1. he..23x comel ek.. bro mmg comel he…23x

      nie kire cam term & regulation la if nk bawah bro kuar he…23x

    1. he…23x tue la…

      sampai la nie.. belum ada lagi yang nak ajak bro date nie….

      tgh menanti.. menanti n terus menanti

    1. mmg dekat pun he…23x

      dok rumah je ke hari nie… bg alamat estet mu…boleh ku buat segmen terjah menrjah he..23x

  2. bnyk sgt syarat bro nih..
    tau r tunangan org
    same status r kite..
    tunangan bro da pesan kn..xleh mlampaui batas..bgus tol nasihat tu..stuju..heheh
    kalo bnyk sgt syrt,xbuley blnje, no movie sgala bagai n nk dkat ngn kelana jaya,
    senang je..
    g giant sudeh…
    muvie xde ..parking free…huhu

    1. he…23x

      bro riso tv yang dok tgk bro nnt huhuhu..

      dah bosan kunjungi setiap channel astro huhuhu….

  3. ala bro..kalo ina kat klana jaya,bley je kot..
    bley jumpe mber2 lama
    ni pon da kat somban..jauh kot..
    hakhak..(mati kalo tunang aku tau aku mgatai)
    huhuhu22x

Leave a Reply

Top