You are here
Home > Uncategorized > Bosannya Hujung Minggu Bro T-T

17,423,991 total views, 5,812 views today

Bosannya Hujung Minggu Bro T-T

Kebosanan di hujung minggu yang terlampau.

Seperti yang bro iklankan pada entry terdahulu. Tetap tiada sesiapa yang sudi ajak bro keluar T-T.

Just nak share picture bulan lepas mandi sungai kat Ulu Yam.

Maaf bro dah x six pack seperti dulu. 1 pack (buncit) pun ok kan he..23x

Tapi honestly,

Bro x tahan nafas tau.. Tolong la percaya.

[klik pic untuk pembesaran, dan sudi-sudi la komen pic ini di gallery bro]

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

15 thoughts on “Bosannya Hujung Minggu Bro T-T

    1. ok singgah huhuhu….

      amboi.. nie saje nk bg bro jeles ek… ok x tempat tue… coz byk tempat belah2 selatan bro xterokai lagi nie

  1. hohooho…kesiannya bro…saya baru balik jalan-jalan petang tadi…esok nak jalan lagi…kalau nak ikut kena la datang sini….saya bawa bro pusing satu borneo…hehehehehhe (saja kasi jelez bro ni…) larikkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!

    1. komen yang menjelaskan betul la…

      tgu la… time turn die nnt bro kenakan habis huhuh sampai die nangis he…23x

    1. he…23x oh ye ke he…23x

      tue la… bg aku mmg la nampak steady… bg dorg kat luar sane je xrase cam tue T-T

    1. bro xberkesempatan nk ke JB…

      klu ikutkan mmg nk turun sane huhuu… tgu la kot2 dpt kenal awek sane ke…

      sure turun memanjang he…23x

    1. mne de tahan nafas la… huhuh cuma control je.. ingt lagi zaman memuda dulu.. cantik je perut bro…

      berketul2 huhuhu

Leave a Reply

Top