You are here
Home > Contest > Jom Join Contest : Note untuk Aisumi

17,437,121 total views, 976 views today

Jom Join Contest : Note untuk Aisumi

Assalamualaikum wbt

Ini contest ke-2 bro join hari ini selain contest UnguPurple Crazy.

Contest ini dah lama bro perhatikan dari facebook Aisumi Chan. So secra automaticnya Aisumi Chan facebook yang referrelkan bro.

Bro harap, bro dapat mereferrelkan rakan2 blog bro untuk join sama contest ini. Ala simple mimple je bende nie.

Anda hanya perlu

  1. mempunyai blog
  2. menggunakan gambar muka sendiri

Jika dah memenuhi syarat,

Xperlu tunggu ape2.. wat je sebelum 30 May (eh sama hari dengan contest BroFramestone la.)

Ini merupakan Note dari bro untuk Aisumi Chan

Aisumi Chan Contest

p/s- Sorry muka bro agak selengga.

Bro mengetahui contest ini melalui Aisumi Chan Facebook.

Nak join sila klik banner awek comey di atas mahupun di side bar blog ini.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

24 thoughts on “Jom Join Contest : Note untuk Aisumi

    1. wel Kome

      xde susah mane pun… besa2 je nie… selamat ade picnye he..23x klu x xtau nk buh muka sape entah

      if buh muka tom cruise ade x orang tau yang tu ebukan muka bro??

    1. he..23x

      bila ku mereng2 sikit cam nie la jaz huhh… berkenan ek… boleh cari di pasaraya Gaint berhampiran anda he..23x [selagi stock masih ada]

    1. mne de nak tahan gelak la zuriey.. bro tengah wat muke selengga je nie…

      ala2 muka orang kne tangkap dalam penjara

    2. yup banduan tua dah nie huhu..

      tue yg terbongkok sikit tue…

      mne de gelak la.. tgk betul2… mne ade mane ade 🙂

    3. betul… bro xsenyum.. mungkin sebab muka bro chubby kot he..23x

      tolong la terima jawapan bro ini

Leave a Reply

Top