You are here
Home > Contest > Contest UnguPurple Crazy

17,432,448 total views, 113 views today

Contest UnguPurple Crazy

broframestone & Khaizarien purpleSekali lagi bro tertempek muka sendiri di blog ini dari pandangan sisi,

Eh betul ke nie gambar bro? Kecik je

Yup, ini gambar bro semasa kecik, sekarang dah besar sudah.

So bro ingin pertaruhkan gambar ini untuk contest UnguPurple Crazy anjuran NazzPurple.

Gambar ini diambil pada tahun 2008 semasa pertama kali dating kat Pavilion Bukit Bintang.

Gambar ini dicandit oleh bro sendiri

Tengok2 tercantik la pulak dengan jalur baju yang selari even time tue bro dengan si dia bro tengah berjalan dengan mood yang agak bad n xnak bersembang.

Dan baju ini sekarang dah xmuat untuk bro.. Sekali pakai tahun lepas terdengar bunyi macam kraaakkkkk..!!

Ops bunyi apakah itu,

Adakah kerna lemak bro berlebihan sehingga baju ini tidak mampu menampung

Atau kerna badan bro yang berotot ini terlalu keras sehingga menyukarkan bro mengenakan baju ini.

Purple atau ungu adalah warna yang meletup bersama populariti band Ungu & juga Deep Purple. Mereka yang berwarna ungu, mempunyai hati yang indah untuk dimiliki dan untuk dicintai, untuk didampingi untuk disayangi. (cukup 30 words)

Dengan ini bro mengajak rakan-rakan untuk menyertai contest yang dianjurkan oleh NazzPurple dengan klik banner di bawah.

Dan seperti yang pernah bro janjikan buat NazzPurple yang sudi meluangkan masa melawat booth bro semasa Karnival Belia Putrajaya 2010 baru2 ini.

contest-purpleBro hadiahkan banner comey untuk contest Nazz.

Comey x?

Cam tuannya juga.

Pic ini diambil semasa NazzPurple dipaksa bergaya dengan beg purplenya oleh bro.

Kejam x bro.

Anyway, memang bro amik pic ini untuk dijadikan banner khas buat contest Nazz.

Nantikan entry khas bro berehem dengan Nazz yang comey ini [tolong jangan jeles]

Bagi yang telah or ingin bergambar dengan bro. Tgu turn la ek.

Jom join contest BroFramestone Bersara.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

11 thoughts on “Contest UnguPurple Crazy

  1. Ingatkan bro nak bersara terus. Kalau separuh bersara ok la tu. Tp aku rasa bro akan gagal sebab sekali berblog, selamanya berblog. Hahhaha Selamat melanggan broadband. Murah je

    1. he..23x bro dah start berblog dari tahun 2007.. mmg susah nk stop dari berblog..

      tapi bila bertukar kerjaya nanti sure hati xtenang jika xberblog..

      nk berblog ok je.. cuma xsekerap skrg… kebanyakan entry autopublish n mybe xkesampaian menterjah blog rakan-rakan yang lain..

      bukan xnak pakai broadband… rugik.. tgu kat sana dah dpt rumah sendiri baru nk pasang streamyx n hack server untuk pencapaian yang terbaik he..23x

    1. sama2..comey x banner tue nazz… [banner yang comey ke orang tue yg comey he…23x]

      susah2 je terima penyertaan bro.. nazz xnk join contest bro ke

  2. hehehe… mood join contest blom mai lagi bro..

    papepon.. chumel la pic dating tuuu..

    bila nak kawen? jemput2 la ye.. nnt ku bg adiah warna purple.. ehehe

    1. xpe jard….
      biar kali ke-2 bro majuk ek he..23x

      comey.. pic kite berdua hari tue pun comey gak…dah la baju sama color he..23x

      kahwen..?? insya’lah minggu depan bro jumpa family die nk bincang pasal hal ini. hope dipermudahkan la ek..

      he..23x kisah la nk bg ape..asalkan ikhlas

Leave a Reply

Top