You are here
Home > Uncategorized > Contest Buat BroFramestone Yang Nak Bersara

17,410,317 total views, 1,846 views today

Contest Buat BroFramestone Yang Nak Bersara

contest buzday broframestoneAssalamualaikum wbt & salam hari Rabu.

Thank buat rakan-rakan yang sudi wish bro di facebook & hp bro. [jangan di tanya wish ape]

Anyway bro nak remind balik mengenai contest yang telah bro buat 2 minggu lepas.

Bagi sesiapa yang belum join boleh klik link ini. Semua syarat-syarat nak join ada di sana. Bro lebih galakkan rakan-rakan yang mengenali bro selama ini sebagai blogger T-T

Di sini bro update senarai peserta. If ada yang termiss bagitau ek.

  1. Qaseh Laura
  2. Zuriey
  3. Miss Zahidah
  4. NazzPurple
  5. FeezMior
  6. Nfahk
  7. Eazy Izzuddin
  8. ReD Linda
  9. Elle
  10. Banyak lagi kekosongan & hadiah untuk diberikan. Moh la join… sebelum bro bersara dari menjadi blogger tegar… T-T
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

58 thoughts on “Contest Buat BroFramestone Yang Nak Bersara

    1. ala…

      sempat je nk join nie T-T huhuhu

      thank ek…

      dah lame kite kenal kan sejak dari blog lama bro kan.. cam mne la kite berkenalan

    1. Eh huhuhu hohohoho

      mne tahu nie :”>

      anyway thank ek zuriey n tahnk juga coz sudi join contest bro

    1. eh ko ade join ke?? xtau pun.. xterima pun penyertaan dari mu…

      xpe dakjaat,
      penyertaan masih lagi diterima….

      n maybe start minggu depan aku agak kurang berblog T-T

    1. ops he…23x yup buzday bro

      thank huda huhuhu

      kira bersara dari menjadi blogger tegar la huda

    1. bulan depan bro dah dok Kelana Jaya balik… kat rumah lama bro..

      1/6 start kerje kat komp baru… if eazy ade pe2 program leh je roger bro terlibat sama.. ok kan

    1. Xpe la..
      masih ada masa lagi…

      bro pun bz gak nie huhu.. lagi2 nk stop koje nie

    1. tue la.. bro sian dengan rakan-rakan yang bro kumpul sepanjang tempoh bro berblog sejak tahun 2007..

      lagi2 la suri yang baru beberapa bulan bro kenal

      sebab tue bro wat contest.. tp xramai yg join T-T contest ini just nk recall detik pertemuan korang dengan bro je…

      bro kerje KL… swasta je.. tp dapat bidang yang bro suka he..23x

      mlm nie bro akan gerak ke ipoh..cdg nk jumpe suri tapi pulus xde sgt la.. coz nk pakai mase pindah KL nnt

    1. budak comey2

      mane2.. xnmpk pun he…23x ade nampak x???

      yup dah besar n panjang lagi… mmg elok kahwin dah… he..23x

    1. hari nie dah 5x bro tengok.. tp xsempat nk komen ape2.. tau2 je dok komen kat fb je he..23x

      pe2 pun mmg menarik..

    2. panjang ke…
      mne ade la..pendek2 je nie he…23x

      hentam ke nie… jgn hentam sampai bro pitam sudah la he…23x

      p/s- bro di ipoh sekarang nie

    1. thank eazy.. insya’lah eazy… bro ok je.. eazy je la yg dok bz dgn program die je

    1. result nnt akan dikeluarkan…

      bro masih open sampai pagi esok [itupun jika ada yang sudi nk join kan T-T]

      coz b4 tghari esok baru akan bergerak ke KL

    2. skrg bro dkt Ipoh lg ke? okay laa..tak kisah.. hurmm.. feez dah ada hadiah, tp tak smpt nak amik gmbr. nak edit entry.. esok boleh?

    3. bro skrg kat tg malim.. [umah bro] kejab lagi baru gerak ke KL

      boleh je edit entry no prob punya

    1. ye la.. nk amik la nie…

      babap karang budak nie… habis ReD satu badan nnt he..23x

    1. ok bro dah update dah nama ReD dalam list

      Thank wat ReD yang kejam.. tgk la esok lusa bro bace entry kejam ReD tue

    1. T-T
      bro tetap akan bersara.. xperlu la wat GAS – Gerakan Anti berSara kat blog bro

Leave a Reply

Top