You are here
Home > Uncategorized > Yup.. Bro Akan Bersara Dari Menjadi Blogger!!

17,433,294 total views, 959 views today

Yup.. Bro Akan Bersara Dari Menjadi Blogger!!

Yup,

Bro memang perlu bersara dari menjadi blogger.

Walaupun ianya bukan kehendak bro mahupun anda. Keadaan masih tidak mengizinkan bro berblog seperti mana selalu.

Thank wat yang sudi join contest bro yang akan close tengah malam nie. Bro xpaksa korang untuk join coz nk tahu siapa bro pada diri korang T-T.

Esok bro akan start berpindah ke KL dan lusa melapor diri di company baru. Doakan yang terbaik untuk bro -amin-

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

35 thoughts on “Yup.. Bro Akan Bersara Dari Menjadi Blogger!!

    1. Thank huhuu
      T-T

      confirm sunyi dah blog bro…. tp jgn riso pasti ade entry yang di autopublishkan

    1. T-T xpe la.. feez cari la orang lain untuk bace entry feez… biar bro sekadar langau yang merapu rapan di blog feez

    1. cepat la kira..

      bro just bersara dari menjadi blogger tegar je la…

      takat nk wat entry autopublish still je mampu.. nk update selalu or jejak blog korang je yang xtermampu huhuhu T-T

    2. Kalau dulu bapak aku kata “Kalau aku tak kekebun, sengal2 badan aku ni”
      Sekarang bro kata “Kalau aku tak berblog, sengal2 jari aku ni, mata berpinar, rasa mcm nak pengsan, badan sentiasa mengigil. Tolong sambungkan streamyx kat umah aku!”

    3. he…23x xperlu kot.. coz sini pun menyewa je… rase xberbaloi pasng streamyx if balik pun 9mlm ke atas.. belum sesak dalam jem g makan mandi lagi

      masuk rumah harp nk lelap je nie…

    1. cernye huhuhu

      bro ah bertukar kerje n akan stop [bersara] dari menjadi blogger tegar huhuhuhu

    1. yup siyes la… ala leh je dtg blog bro.. ok je.. no prob..

      cuma bro jarang on9 je la.. klu dpat on9 pun seminit dua je

    1. thank bella huhuhuhu… xpe2 ade masa datang je.. bro dah sediakan tempat nk tinggalkan jejak

  1. miaahaha…bro nak dtg KL..haha

    seb bek sempat join. seb bek bro bagi coding budak kecik tu. kalau tak, majuk ah x nak join. wahahah ;p

    1. yup bro dah dtg KL dah pun…. nk jumpe bro ke huhuh

      ala majuk la pulak.. nk susu x, bro suapkan

    1. update tetap ade.. cuma xsekerap dulu n bro xberkesempatan nk jejak blog orang lain je huhuhu

      fb ke ym ke tetap xde masa untuk di on9 sama

    1. dh jadi warga KL semula huhuhu…

      klu kejab je.. bro pun boleh tahan.. nie selamanye… riso xsempat nk update blog dgn rapu rapan bro

    1. tue la.. cdgnye.. nk nk wat entry pun xde masa la ReD.. ke ReD nk updatekan blog bro untuk bro he..23x

    2. bro ade je idea tp….

      cam tue la citenye he…23x eh bukan ke blog ReD sentiasa ada update

Leave a Reply

Top