November 26, 2020

Siapa Sini Nak Laptop Percuma Dari Intel

Bro bukan kaki makan sorang-sorang.

Lagi-lagi di bulan puasa nie.

Cakap banyak pun talak guna, action anda amat diperlukan. Jika korang nak rasa bertuah memiliki salah satu laptop dari Intel.

Apa yang korang perlu buat :-

  1. Jelajah blog bro ini sampai korang jumpa iklan intel menari-nari di blog bro.
  2. Pastikan iklan itu ada menyatakan “sign up now and stand a chance to win one of six laptops powered by the New Intel Core i3 processor” If jumpa, makna betul la tue.
  3. Klik iklan itu.
  4. Nanti dia akan minta anda register.
  5. Masukan maklumat anda seperti mana yang mereka minta.
  6. Kemudian submit

Itu sahaja.

Peringatan:-

  • Iklan ini tak selalu keluar.
  • Bro bukan berniat nak mintak korang klik iklan bro untuk saja-saja
  • Bro lagi happy jika ada salah seorang kawan bro yang menang, dari yang menang xde sorang pun bro kenal
  • Mulakan dengan bismillah.

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

26 thoughts on “Siapa Sini Nak Laptop Percuma Dari Intel

    1. detect ape?adsense?a’a..seoquake gitau adsense id ni ada kat lagi 3 site….

      pasal ads intel tu aku tak nampak..hahaha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *