You are here
Home > Uncategorized > Pendapatan Nuffnang, Even Sikit, Biarlah Berbaloi

17,434,464 total views, 2,129 views today

Pendapatan Nuffnang, Even Sikit, Biarlah Berbaloi

pendapatan nuffnang
Klik untuk pembesaran

Assalamualaikum wbt & salam sejahtera

Maaf, hari nie bro bz sangat & tidak sempat membuat entry yang bermafaat untuk anda semua he..23x [cam la semuanya bermafaatkan]

Nie pendapatan nuffnang terbaru bro.

RM 4.25 / week

Tanpa buffered earning or ape2.. harap pada klik je. Bro xtau sapa yang berbaik hati klik iklan di blog bro. [hope tiada la istilah i klik u, u klik me].

Dah lama tiada iklan muncul di blog bro.

Ok la, bro nak sambung wat koje. After this tgu duit gaji la pulak.

p/s- if nampak orang turun Escalator, rajin2 korang klik ek [lately banyak pulak iklan dari berukband kuning]

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

25 thoughts on “Pendapatan Nuffnang, Even Sikit, Biarlah Berbaloi

    1. tue la.. dulu pernah xde pe2 lansung… la nie dh kembali ok…

      survey nuffnang teman kemaskini tang komen je la. yg len xtau nk tukar ape

      xpe xpe… dorg tgh dok dalam ofis men facebook tue pasal xnmpk yg turun escalator

    1. oh ye ke naz…

      thank sesangat… bro hargai keikhlasan nazz…

      erm nnt nk order perfumes baru bro update stok ade ke x ek… coz stok kekadang limited. kne order awal

    1. cam tue la bunyinye…

      dah lame xcash out duit nuffnang.. ade la serat lebih je nie.. cadang malas nk keluarkan…

      thank coz sudi komen kat blog bro ek

    1. sen2 pun xpe…

      bro dapat lebih nie sebab bro wat kajian je…bro kaji time bile iklan banyak muncul.. if dah tahu… time tue la tarik trafic masuk blog

  1. 4 hengget pun rejeki jugak tu bro…kalau tukar ke rupiah, rupee dan ribu2 tu hehe, aku langsung tak pasang nuff, 17 hengget sejak tahun 2007 masa zaman blogspot dulu. baik buka iklan sendiri …. ngehehe

    1. bukan xnak sokong adverlets.. cukup la 2x kne suspen.. cam hape je adverlets huhuhuhu

      iklan sendiri dulu dapat la jugak dalam 15ingt sebulan.. cuma 2bulan nie xde pulak yg nk mengiklan…

    1. w’salam…

      adalah ape ek suri huhuhu

      nuff tido lagi tue.. naik kul 12 lebih krg die terjaga la.. tp bro pulak yg nak tido huhuhu

  2. salam..
    saya punya nuffnag punya akaun hanya ada Rm 1.65.tapi xpa niat buat web bukan nak duit pun hehehe

    p/s:tahniah, anda dapat award..visit web saya..hehehe

    1. nuffnang nie sampingan je… xkisah ade byk ke sikit…

      yang penting pengiklan berminat dgn blog kita… baru banyak iklan akan muncul…

    1. jd la kan… yg pasti 17th April nie bro dapat rm50 dari dorang huhuhu

      moh la turun times square.. dapat gak lepak same2

Leave a Reply

Top