You are here
Home > Uncategorized > Bro Di Interview Hari Ini

17,457,890 total views, 1,057 views today

Bro Di Interview Hari Ini

Hari ini bro akan menghadiri interview untuk jawatan “Multimedia Programmer”

Even bro hanya berkelayakan dalam bidang business major HR. Bro ingin mencuba nasib setelah disenarai pendek untuk jawatan ini.

Porfolio suma dah siap. Terasa jauh pulak Perak dengan KL. Yup lepas nie bro menjadi warga kota semula.

Contest bro masih lagi berjalan…

Bagi mana2 sweet couple kat luar sana tue yang rase nak cari pasal dengan bro.. boleh la join contest ini. Sekadar suka suki je.. yang penting kita happy happy yang penting kita happy

If korang bermurah hati, tolong2 la promote contest bro nie ek..

Maaf bro kesuntukan masa nak online & melayan blog. Hari2 muntah dok depan komp (alasan je tue sedangkan kesihatan bro dalam keadaan yang amat-amat tidak ok)

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

24 thoughts on “Bro Di Interview Hari Ini

    1. Thank Izzan huhu.. oh tang sihat tue xtau bile nk sihat nie Izzan

      interview td ok.. cuma die nk susat yang sah kan bro habis study.. tp bro xhabis lg.. tgh nk subm,it paper je lagi nie…

      tp td g U.. tgk2 status tersangkut dorg cakap bro xdftr.. sedangakn hari tue borang bro sendiri yang hantar.. dorg cakap dorg akan tolong mana yang termampu…

    1. xjugak kayanye huhu

      company baru nak bertapak dalam bidang nie.. so die amik contract 6 bulan.. if ok terus serap tetap he..23x

      then baru kayo n kepale dok nk memprogram je

    1. Kerje ok dah… gaji xde la banyak mana.. cuma berkaitan dengan minat bro…

      contract 6bulan.. if ok performance n project terus diserapkan dalam company he..23x time tue gaji up up n away….

    1. company tue mmg nk nolong coz die dh bgtau nk kepakaran yang cam mne…

      cuma nk lepaskan dengn MDEC je… tp pihak U pulak wat hal dalam kes skrg nie…

      xmau story lebih2.. hati mau happy la la la

    1. xtau lagi la… bro dah lame sngt contract je kat sini… nk dapat tetap cam sudah je.. coz xde kelayakan dgn bidang bro..

      tp mane tahu dorg wat penjawatan nk tetapkan bro kat sini kan… kat sana pun best gak…

      cam ade harapan leh jadi project manager nie huhu… oh programmer… even bro just budak business he..23x

      kate org rezeki ada di mana2

    1. bro apa cter dapt gak jwtan tu?hehehe ..AMIN..

      Thanks bro sb sudi masuk blog suri.tanpa khdiran bro mungkin tak meriah cam skrag ni..jeles ni sb tgok blog bro meriah sgt2 ..

    2. bro dapat..tp kne dapatkan transcript dari U or surat yang menyatakan bro dah habis study.. bro ade prob dengan tempat study bro

      sepatutnya start bulan april nie.. tapi dorang call td. maybe bulan mei baru bro start huhuhu

      ala bro kalau datang bro orang sure jd haru biru la… ade je yang dimerapu rapan kan…

      xpayah jeles2 pun.. bukan selalu meriah pun kat sinie… xde suri tetap xde seri blog nie huhuhu

    1. mybe sebulm bulan 4 kot akan diberitahu..

      tp bro mintak tempoh seminggu coz nk bg notis seminggu pada pengarah tempat bro koje.. n nak buat serahan tugas pada org lain

    1. Bro amik BBA.. major HR… skrg nie ade byk jenis dah…

      pe2 pun tajamkan skill yang ade.. jgn terlalu fokus pada kelyakan n bidang yg kita ade je

Leave a Reply

Top