You are here
Home > Uncategorized > BFundi Broframestone

17,430,093 total views, 3,937 views today

BFundi Broframestone

contest BroFramestone
Tepat kul 6 ptg td, tamat sudah tempoh mencalonkan diri untuk di undi di blog bro (Maaf tiada penambahan masa wahai rakan-rakan)

He..23x masih ada tempoh beberapa jam lagi sebelum contest ini tamat. Saje je nak wat suspenPenamaan calon akan di tutup tepat pukul 6 ptg 19th December 2009 (sempat lagi kan) Bukan susah pun nak wat… Tiru cara bro wat di BFundi BroFramestone Sendiri.

Calon-calon yang terpilih dari mereka yang ranggup, lazat & segar tanpa compromise:-

Anyway, thank buat mereka yang sudi menyalonkan diri mereka. Bro xtau siapa diantara mereka ini merupakan yang bertuah. Undian ada diruangan komen bro.

Insya’lah awal pagi 20th anda boleh mengundi blogger2 yang berazam ini.

Apa yang perlu dibuat oleh calon-calon

  1. Promote diri anda untuk diundi di blog bro sepanjang tempoh mengundi. Harap tiada sesiapa memspamkan chatbox or blog org len semata2 meraih undi.
  2. Setiap pengundi boleh memetik 3 nama calon untuk mewakili 1 undi setiap seorang.
  3. Pastikan mereka mempunyai blog & email yang benar2 wujud
  4. pengundi hantu akan dianngap undi rosak (mereka yang mengundi mengunakan blog  & emailyang berbeza sedangkan mereka individu yang sama)
  5. Boleh mengundi diri sendiri asalkan nama mmg tercalon (bg yang gatai mengundi diri sendiri tapi tidak tercalon, secara tiada kompromi akan dianggap undi rosak.

Ruangan mengundi akan di buka pada pukul 8 pagi 20th . Bersiap sedia la ek

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

8 thoughts on “BFundi Broframestone

  1. da habis ke?baru je nak join..alaa, ingatkn smpai 20 hb ni…salah tgk tarikh la plak…hurm, anyway smg berjaya wat semua..:)

    nk masuk ek… ade mase lagi nie…. saje je wat suspen cakap semalam tamat..sedangkan tamat hari ini huuhu.. klu nk join..cepat2 la ek

Leave a Reply

Top