BroFramestone Luqman

Di sebabkan xramai yang nak masuk contest bro. So bro pun try la menjawab contest yang bro wat sendiri. Sekadar dijadikan rujukan buat mereka yang masih belum join.

Azam 2010 (alamak bro xde mase nk fikirkan azam)

  1. Habiskan study (maybe dalm 2-3 mgu bro akan tamatkan study
  2. Apply kerje tempat len if tiada peningkatan gaji (yang nie confirm) or contract diperbarukan 9dapat tetap pun ok gak)
  3. Kumpul duit untuk meringgankan beban membina masjid 1, 2 , 3 & 4
  4. Wajib apply banyak cuti (cuti tahunan banyak terbazir xdigunakan)
  5. Update blog dgn cerita or isu2 panas yang tiada di media atau di blog len (harap makin ramai la yang dtg blog bro cam blog lame bro)

Karangan la pulak,

Bro dah berblog hampir 4 tahun kot, dari satu blog ke satu blog. Rakan sezaman sorang per sorang stop berblog (diharapkan bro tidak akan stop berblog.. Kecuali di takdirkan bro sudah tiada)

Dari blog rmai yang bro kenal. Dari profesional, political sampai la ke budak2 hingusan yang masih bersekolah. Bro sikit pun tiada kompromi dengan dorang. Asalkan mereka masih setia dgn blog bro & bro pun suke dengan penulisan blog mereka

Bro mmg seorang yang suka menulis dan bermadah + berhujah even BM SPM trail bro dapat G9 (sape tahu G9 tue ape he..23x) Insya’lah bro dalam proses nak menulis satu novel yang agak kritis. Hope dapat la bro mempunyai novel sendiri ek.

Slogan pulak

BroFramestone merupakan seorang yang permurah dan sanggup mengeluarkan duit untuk menghadiahkan kepada mereka yang bertuah untuk contest ini

Jika berminat nak join. Leh usha blog BroFramestone (percalonan tamat 19/12)

Kan dah siap dah… Ops just 10minit je bro wat he…23x

*************************************

Update contest!!!!

Senarai peserta yang sudah mendaftar (sehingga awal pagi 16/12/2009):-

p/s- if ade yang join tapi bro terlepas pandang.. Sila inform bro ek