You are here
Home > Uncategorized > Setelah Aku Kau Hamili

17,692,730 total views, 6,456 views today

Setelah Aku Kau Hamili

42-16138127
Bro tengah kebosanan,

So tolong jangan mempertikaikan tahap kebosanan bro sehingga bro dah jd terlalu kreatif gitew… Layannnnnn…!!!


Aku lihat kau tersenyum
Gembira bagai tidak bersalah
Tiada apa difikirkan
Tapi hatiku keresahan
Purnama terangku yang tiada datang

Setelah aku kau hamili
Mana janjimu yang selama ini
Segala bagai tiada apa-apa

Benihmu terlalu bertuah
Mekar di dasar rahimku
Ternoda dengan cintamu itu

Nafsu yang mendatang
Meragut menggodaku
Membenam jantanmu binasakan maruahku
Aku di gomol
Engkau mencabulku
Kerna mengikut kata-katamu
Yang menjanjikan
Kesetian cintamu
Diriku kehancuran

Tidakku mampu pertahankan
Biarpun cuba ku meronta
Tapi pelukanmu mengunciku
Di kota nafsu ciptaanmu
Membiarku rela dinodai
Bersama benihmu ini

He…23x maaf nie sebenar lagu… Tetapi bro telah merosakannya. Tapi cam masuk la pulak. Layannnnn je la kan.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

27 thoughts on “Setelah Aku Kau Hamili

  1. bro nie mmg bowink tahap merapu meraban nie…
    dasyat dasyat…

    tp bro jap erk…nk byang kn klow bro yg d hamili…
    kihkihkih…
    sumpah x bley byang mcm mn…
    ngan pewut buncit n jln kedek2…
    kahkahkah…

    tgk sy pown da merapu meraban jgak nie…

    bro kan suka merapu rapan he…23x cuma dasyat atau tak je…

    bro mmg buncit pun he…23x if eikin dh jumpe bro baru eikin tahu bro cam mne he…23x

  2. bro lagu pe ekk nih???

    ermm.. ingat nk tayang perut camtu jugak tapi x sampai la tangan nk amik gamba.. hehhe.. skang ni kerap letih arr.. nk jalan pun x larat.. tp apakan daya gi keje ttp kena drive sendiri.. sian nya..

    lagu yg bro hancurkan he…23x

    sian die… tue mknenye dah xlame lg dah tue… ala tngkap ke depan cermin huhuhuhu… nk gak tgk huhuhuhu

  3. haha..no komen bro..
    igt bro yg pregnant td..
    agk r tkejut seyh..
    hoho..

    xde maknenye bro nk pregnant..klu pregnant pun diera kne bertggjwab la ek

  4. bro2 lagu apa tue?
    xpenah dgaq pon…
    huh!

    isk2

    mmg xpernah didengar pun..sebab bro dah tukar lirik dlm hampir 85% he..23x

  5. salam.. terkejut gak.. biar betul bro yg hamil.. huhuhu.. memacam lah bro frame ni.. bile kebosanan macam2 idea dok terlintas.. huhuhu.. (^__^)

    nk wat cam mne… bro if dah bosan..mula la merapu rapan yg org dah malas nk melayan dah

  6. aduh…ayat….jauhkanlah dari jadi semurah itu….huhhu

    ayat ape he..23x semurah ape… sekiranya ade yg mulut manis pandai tawar menawar..pasti ade yg akan tertewas

  7. ekekekeke:)
    cissh maksud mendalam tuh:P

    sekali sekala kne la ade entry yg mendalam maksudnya… cdg mgu nei nk wat entry pasl “Setelah Kau Aku Hamili” he..23x ok gitew

Leave a Reply

Top