April 21, 2024

Menang Motorsikal Sempena Kempen Ramadan Raya Bersama Talia

Menang Motor Talia Raya

Korang nak menang motorsikal raya ini?

Talia, jenama produk kecantikan dan penjagaan peribadi menawarkan dua buah motorsikal untuk pelanggan mereka sepanjang kempen jualan Ramadan dan Syawal kali ini.

Menurut pengasas Talia, Datin Thalia Baiduri,

Motorsikal berkenaan dihadiahkan sebagai penghargaan buat pelanggan mereka yang terus menyokong dan setia dengan jenama itu.

Tahun ini, beliau memberi fokus pada jualan produk Dolly Milk.

Pengasas Talia, Datin Thalia Baiduri
Datin Thalia Baiduri, Pengasas Talia – Jenama produk kecantikan dan penjagaan peribadi.

“Kali ini antara fokus jualan kita ialah Dolly Milk iaitu susu penggalak untuk putih dengan rasa sedap dan memberikan kesan efektif. Saya berkongsi berdasarkan pengalaman sendiri, dulu saya hitam lepas amalkan setahun susu ini Alhamdulillah memang nampak perubahan”

Beli Dolly Milk, Menang Motor Raya Ini Dari Talia

Dolly Milk Glam V Talia

Datin Talia, 37, lebih mesra dengan panggilan Bunda Lia berkata, Dolly Milk juga diperkaya dengan bahan premium termasuk Korean Pearl Powder dan didatangkan dalam dua perisa iaitu strawberry serta honey dew.

Harga bagi setiap botol Dolly Milk ialah RM55 bagi Semenanjung Malaysia manakala RM60 untuk Sabah dan Sarawak.

Bagaimana cara untuk memenangi dua motorsikal ini?

Setiap pembeli perlu membuat dua pembelian produk Talia dan kongsikan dalam hantaran di media sosial serta tag lima rakan.

Tambahnya, satu lagi produk Talia ialah Glam V iaitu membantu mengurangkan berat badan dengan perisa terbaharu latte.

Dalam usaha menggalakan lebih ramai usahawan dalam kalangan wanita Thalia juga mengalu-alukan mereka yang berminat menceburkan diri dalam perniagaan untuk bersama dengan jenama itu.

Sertai keluarga kami dan kami akan bimbing untuk kita sama-sama berjaya,” katanya yang mula aktif berniaga sejak 2018.

Jenama Talia juga sedang mengintai peluang untuk ke pasaran Indonesia dalam tahu ini menerusi produk Dolly Milk. Segalanya dalam perancangan dan akan diumumkan sebelum penghujung tahun ini.

5 Edisi Rekaan Eksklusif Baju Raya Talia

Rekaan Eksklusif Baju Raya Talia

Sempena Syawal kali ini juga, lima edisi rekaan eksklusif baju raya dikeluarkan untuk digayakan pada pagi lebaran nanti.

“Kita tampilkan lima jenis rekaan lima warna berbeza mengikut koleksi. Rekaan yang ditampilkan juga kontemporari moden dengan potongan baju kurung juga kaftan. Lebih menarik size sehingga 2XL dan harga di bawah RM250 sahaja,”

Lima rekaan busana Syawal kali ini ialah Thalia, Arisya, Dahlia, Iman dan Baiduri.

Datin Thalia Suami
Datin Thalia & Suami ketika ditemui di Majlis Talia Glitz Raya – Budaya Bertemu Busana

Meskipun sibuk, Thalia mengakui beliau tidak pernah mengabaikan keluarga dan menguruskan rumah tangga setiap hari termasuk memasak.

Suri hati kepada Datuk Shahriza Amir itu berkata, walau apapun status seorang wanita, tugas sebagai isteri dan ibu perlu menjadi keutamaan.

Walaupun mempunyai pembantu rumah, tapi itu bukan alasan untuk lepas tangan dan beliau tetap masuk dapur dan masak untuk suami dan anak-anak.

Bagi saya itu penting untuk menawan hati serta amanah kita menjaga keluarga serta pastikan mereka dapat air tangan yang bersih dan sedap.

Tak kisah masakan biasa sekali pun, biarlah dari tangan kita dan curi juga masa untuk tujuan itu,” kata ibu kepada empat cahaya mata itu.

Sementara itu, beliau juga mengakui Ramadan kali ini sangat bermakna kerana dapat bertemu dengan bapa yang terpisah sejak 30 tahun lalu.

Bila diberikan rezeki bertemu semula, ini menjadi peluang terbaik untuknya membalas jasa bapanya.

Bagi anda yang ingin mendapatkan maklumat lanjut mengenai Talia, anda boleh layari : –

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *