July 14, 2024

Brother Memperkenalkan 15 Pencetak Pelbagai Fungsi Untuk Pasaran Malaysia

Brother Multi-Function Printers Malaysia

Brother, peneraju global dalam pembangunan dan pembuatan teknologi dalam industri percetakan dan komunikasi, mengumumkan pelancaran 15 pencetak pelbagai fungsi terbaharunya di Malaysia.

Diinovasi dengan mengambil kira perusahaan, perniagaan kecil dan profesional kreatif, barisan ini menampilkan pencetak baharu termasuk DCP-L2640DW daripada siri Monochrome Laser 2000, MFC-L6915DW daripada siri Monochrome Laser 5000 dan 6000, DCP-L3560CDW daripada LED Warna siri 3000 dan 8000 serta MFC-L9630CDN daripada siri Color Laser 9000.

Produktiviti, Serbaguna dan Ketahanan yang tiada tandingan dengan DCP-L2640DW

brother DCP-L2640DW Printer

Siri Monokrom Laser 2000 ialah barisan revolusioner Pusat Pelbagai Fungsi (MFC) yang direka untuk menyokong perusahaan dan Pejabat Kecil/Pejabat Rumah dengan satu mesin.

Dibina untuk menyampaikan produktiviti, serba boleh dan ketahanan, DCP-L2640DW menawarkan kelajuan pencetakan pantas sehingga 34 halaman seminit dan pemanasan pantas untuk keluar halaman pertama dalam masa kurang daripada 8.5 saat.

Alami kecekapan yang dipertingkatkan dengan ciri pencetakan dupleks automatiknya, menggandakan cetakan sambil mengurangkan separuh penggunaan kertas dengan harga yang berpatutan.

MFC ini mengutamakan lagi kemampanan dengan mengoptimumkan resolusi pencetakan untuk kurang memuatkan semula toner. Dengan DCP-L2640DW, pengguna boleh mencapai pencetakan, pengimbasan dan penyalinan semasa dalam perjalanan, ditambah dengan pemantauan tahap toner masa nyata melalui Aplikasi Brother Mobile Connect.

Penambahan terkini pada siri Monokrom 2000 juga termasuk MFC-L2885DW, MFC-L2805DW, HL-L2460DW dan HL-L2460DN.

Alami Kecekapan dan Kebolehpercayaan Tiada Tandingan dengan MFC-L6915DW

brother MFC-L6915DW printer

Direka untuk mengoptimumkan kecekapan perniagaan dalam perusahaan anda, MFC-L6915DW daripada siri Monochrome Laser 5000 dan 6000 menggabungkan keupayaan pencetakan, pengimbasan, penyalinan dan faks lanjutan, menawarkan pengguna penyelesaian bersatu untuk menyelaraskan proses aliran kerja.

Meningkatkan produktiviti dengan ketara dengan teknologi proprietari Brother, MFC menampilkan kelajuan cetakan pantas sehingga 50 halaman seminit dan menyokong percetakan perniagaan volum tinggi dengan pelbagai saiz toner. Masa Cetakan Pertama di bawah 6.7 saat dan kemudahan Penyuap Dokumen Auto yang menyokong sehingga 80 helaian.

MFC-L6915DW dilengkapi dengan ciri Tetapan Lock, Secure Print, Secure Print+ dan Cloud Secure Print untuk melindungi perniagaan anda dalam talian dan luar talian. MFC ini sangat serba boleh dan boleh dipercayai dengan jangka hayat mesin sehingga 600,000 muka surat. Antara muka pengguna tersuai membolehkan penyepaduan aliran kerja atau pengubahsuaian ciri untuk memenuhi keperluan perniagaan anda.

Kemas kini terkini untuk siri Monochrome Laser 5000 dan 6000 termasuk MFC-L5915DW, DCP-L5510DN, HL-L6415DW dan HL-L5210DN.

Pamerkan Warna Sejati dengan Warna LED MFC DCP-L3560CDW

brother DCP-L3560CDW printer

Alami percetakan, penyalinan dan pengimbasan gred profesional dalam butiran penuh yang jelas, sama seperti penglihatan anda melihatnya melalui DCP-L3560CDW daripada siri LED Warna 3000 dan 8000.

Ideal untuk perniagaan kreatif, profesional dan perusahaan kecil, DCP-L3560CDW serba baharu direka bentuk untuk menyokong percetakan berwarna pada titik harga yang berpatutan dengan teknologi LED terkemuka, menyumbang kepada penjimatan kos dan meminimumkan pembaziran kertas dalam tempoh yang panjang.

Mencapai cetakan pantas dan atas permintaan, sama ada dalam warna atau monokrom, pencetak pelbagai fungsi LED warna ini menawarkan kelajuan mengagumkan sehingga 30 muka surat seminit untuk dokumen A4. Bersaiz padat, MFC memastikan penempatan yang mudah dan fleksibel.

Siri Warna LED 3000 dan 8000 telah diperluaskan dengan pengenalan MFC-L8340CDW, MFC-L3760CDW dan HL-L3240CDW.

Dibangunkan untuk Perniagaan, Ditakrifkan Semula oleh Anda dengan MFC-L9630CDN

brother MFC-L9630CDN Printer

Dibangunkan dengan pemahaman tentang keperluan dinamik perniagaan anda, daripada mengembangkan perniagaan kecil kepada permintaan peringkat perusahaan, MFC-L9630CDN daripada siri Color Laser 9000 menggabungkan kebolehskalaan dengan kebolehpercayaan dan keselamatan.

MFC menyampaikan pencetakan warna 2-muka dan monokrom automatik sehingga 40 muka surat seminit dengan kualiti cetakan yang sangat terang dan tajam serta menyokong pengimbasan dua muka automatik.

MFC-L9630CDN juga mempersembahkan suite komprehensif aplikasi keselamatan perkakasan dan perisian, seperti Secure Function Lock 3.0, penyulitan IP Security (IPSec), Secure Print, Cloud Secure Print, antara lain, memastikan perlindungan dan privasi hujung-ke-hujung, menjaga kepentingan perniagaan anda.

Pencetak tugas berat ini direka bentuk dengan ciri modular untuk menampung permintaan perniagaan anda yang semakin meningkat dengan mudah. Ia menyediakan penyelesaian yang disesuaikan seperti dulang menara tambahan yang menguruskan kerja cetakan volum tinggi sehingga 2,080 helai kertas pelbagai dan pilihan untuk menaik taraf kepada modul WiFi untuk pencetakan tanpa wayar.

Selain itu, penyesuaian pintasan tepat di hujung jari anda pada skrin warna intuitif 7 inci untuk kecekapan yang dioptimumkan.

Pencetak Brother direka bentuk dan dibina dengan mengambil kira kemampanan, kebolehpercayaan dan ketahanan, membolehkan pengguna memainkan peranan dalam pemuliharaan alam sekitar tanpa menjejaskan kualiti dan kecekapan.

Dedikasi yang berterusan ke arah kecemerlangan reka bentuk, inovasi dan tanggungjawab alam sekitar telah mendapat pujian terkenal dengan Brother menerima anugerah berprestij, termasuk Anugerah Reka Bentuk iF, Anugerah Reka Bentuk Baik, Anugerah BLI Pick daripada Key Intelligence, dll. Brother memastikan kualiti dengan perlindungan jaminan sehingga tiga tahun untuk pencetaknya.

Untuk maklumat lanjut tentang Brother dan MFC yang baru dilancarkan, lawati:

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *