July 24, 2024

Fiesta Musim Sejuk di Spritzer EcoPark 2023

Spritzer EcoPark 2023

Spritzer mengalu-alukan orang ramai ke Winter Fiesta di Spritzer EcoPark 2023: A Joyful Delight, menjanjikan sambutan pengalaman musim sejuk yang tidak dapat dilupakan!

Bermula 18 Disember 2023 hingga 14 Januari 2024, Spritzer EcoPark berubah menjadi kawasan ajaib musim sejuk yang memukau, dipenuhi dengan keceriaan perayaan, lampu berkelip-kelip dan aktiviti menarik untuk keluarga.

Sama ada anda sedang mencari percutian keluarga yang bermakna, percutian romantis atau sekadar cara untuk merangkul semangat perayaan, Fiesta Musim Sejuk Spritzer EcoPark menawarkan sesuatu untuk semua orang.

Tandai kalendar anda, kumpulkan orang yang anda sayangi dan bersedia untuk dihanyutkan oleh keajaiban musim cuti di Spritzer EcoPark! Transformasi yang menakjubkan termasuk lampu bunian berkilauan yang menutupi pokok, memancarkan cahaya hangat pada laluan berliku.

Gerbang gergasi dan hiasan percutian yang dibuat daripada bahan terpakai dan ditolak Spritzer, untuk menambahkan sentuhan persona aneh. Inti dari semuanya ialah pokok Krismas setinggi 28 kaki yang megah, berkilauan dalam semua kegemilangannya, cermin mata yang mempersonakan dihiasi dengan lampu berkilau dan perhiasan, dihasilkan daripada botol Spritzer kitar semula!

Pokok Krismas Bahan Terpakai
Pokok Krismas setinggi 28 kaki dihasilkan daripada botol Spritzer kitar semula.

Aktiviti perayaan untuk setiap peringkat umur dan minat melangkaui hiasan yang memukau. Nikmati salji yang turun dari 22-25 Disember dengan sesi berselang setiap 15 minit bermula pada 6:30 petang, 7:30 petang, 8:15 malam, 9 malam, 10 malam dan 10:45 malam.

Selain daripada “keseronokan berais”, serlahkan kreativiti anda di bengkel kraf perayaan, melibatkan diri dalam stesen kitar semula mesra kanak-kanak dan galakkan inisiatif mesra alam dengan mencipta seni dan kraf yang unik serta hiasan. Bergembiralah dan cabar orang yang anda sayangi ke pusingan mesra golf mini di mana setiap fairway musim sejuk.

Mulakan perjalanan yang mengharukan melalui taman dan abadikan kenangan itu di gerai foto bertema perayaan. Spritzer menggalakkan anda berkongsi detik mempersonakan anda di Facebook atau Instagram, #SEPWinterFiesta2023, dan pastikan ia adalah profil awam. Jumlah suka dan post kreatif akan dipilih untuk memenangi hadiah untuk fotografi terbaik.

Fiesta Musim Sejuk di Spritzer EcoPark 2023

Untuk pengalaman mesra alam yang lebih seronok, ketahui siapa yang mempunyai “powertrain” terbaik dalam kart pedal. Bergembiralah di gelembung luar gergasi, mengingatkan glob salji, untuk meletakkan senyuman di wajah anda dan di dalam hati anda. Kemudian segarkan semula dengan rasa menyegarkan terkini musim ini di gerai makanan dan minuman Spritzer.

Selami persona perayaan bandar kecil kami, di mana Winter Fiesta membawa kemeriahan dan keseronokan yang biasanya dikaitkan dengan perayaan bandar besar.

Daripada lampu yang mempersonakan kepada aktiviti yang sibuk, Spritzer Ecopark menjadi hab kegembiraan, membuktikan bahawa detik-detik ajaib boleh berlaku di tengah-tengah komuniti kecil.

Komitmen Spritzer terhadap kelestarian, melalui kitar semula, dipamerkan dalam perayaan musim sejuk mereka yang diselitkan dengan festival musim. Bahan kitar semula menjadi tumpuan utama dalam hiasan yang indah dan aktiviti yang menakjubkan. Fiesta Musim Sejuk yang penuh dengan kegembiraan ini, mengingatkan kita untuk berhati-hati terhadap planet ini, dan membawa keamanan dan muhibbah kepada semua.

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *