August 9, 2022

Masalah Penuaan? Krim Ajaib Harmonex Bantu Selesaikannya

Majlis PraPelancaran Harmonex

70% wanita di Malaysia hadapi masalah penuaan awal & menjadikan wajah nampak lebih tua daripada usia sebenar. Hormonex dapat selesaikan masalah ini seawal 3 minggu dan kembalikan KETEGANGAN WAJAH seperti waktu muda.

Baru-baru ini, Bro telah hadiri Majlis PraPelancaran bagi produk terbaru Harmonex oleh Kanaz Marketing Sdn Bhd.

Majlis telah diadakan di Pop A Wheelie turut dihadiri oleh YDP usahanita Malaysia, Dato Hjh Faridah A.Jabbar dan Encik Ayob Abdul Majid, Pengerusi Konsortium Industri Muzik Malaysia (IRAMA) dan dihadiri lebih 50 tetamu.

Harmonex

Untuk pengetahuan anda,

Harmonex adalah produk kesihatan anti penuaan yang mana berfungsi untuk menegangkan kulit kembali anjal. Mengikut statistik lebih 70% wanita mempunyai masalah kulit menjadikan kebanyakan tampak lebih tua daripada usia sebenar dan Harmonex hadir untuk menyelesaikan masalah ini .

Diformulasikan daripada 5 Bahan Organik Premium iaitu Olive Oil, Ekstrak Manjakani , Propylene glycol, Minyak Kolagen & Ekstrak Buah Buahan

Hormonex hadir dalam bentuk krim yang hanya perlu disapu sahaja terbukti berkesan membantu merawat masalah kulit kusam, berkedut dan membantu meningkatkan ketegangan kulit dan kesegaran badan.

Kandungan Hormonex

Kandungan Hormonex :-

Olive Oil ( Minyak Zaitun)?

Olive oil atau minyak zaitun ini sangat penting kerana akan membantu kita menurunkan kolestrol jahat dan juga membantu menurunkan gula dalam darah. Minyak zaitun juga berfungsi untuk stabilkan sistem hormon kita.

Selain itu, minyak zaitun juga terbukti membantu melembutkan kulit dan mangatasi masalah kulit kering.

Ekstrak Manjakani?

Manjakani memang terkenal dalam fungsi utamanya sebagai antioksidan yang tinggi. Ekstrak manjakani boleh meningkatkan enzim antioksidan yang boleh melawan penyakit.

Ekstak manjakani juga boleh bertindak sebagai antibakteria yang boleh membantu proses penyembuhan luka pada kulit kita.

Bagaimana Hormonex Mampu Selesaikan Masalah Anda??

Masalah Penuaan Harmonex

Hormonex ini diformulasikan daripada 5 Bahan Organik Premium iaitu Olive Oil, Ekstrak Manjakani, Propylene Glycol, Minyak Kolagen & Ekstrak Buah-Buahan.

Hormonex ini terbukti berkesan membantu merawat dan memulihkan kedutan di muka disamping membantu mencantikkan kulit muka secara keseluruhan.

Badan makin sihat, kurang sakit-sakit seperti demam, selesema mahupun migrain. Kulit muka nampak lebih licin, lembut dan cerah selepas amalkan Hormonex.

Sekiranya anda yang ingin menjadi sebahagian daripada ejen, anda boleh menghubungi pihak Kanaz Marketing di talian +60 10-274 1967. Untuk maklumat lanjut mengenai produk Harmonex, anda boleh layari https://krimajaib.store/

Kanaz Marketing Sdn Bhd (1249580-U)
Star Avenue Lifestyle Mall, No C 20 1st Floor Jalan Zuhal U5/179 Seksyen U5,
40150 Shah Alam Selangor
Tel: 03-78326385

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *