March 23, 2023

Krim Mandian Antibakteria Baharu Safi Dengan 3x Aqua Actives

Krim Mandian Antibakteria baharu Safi
Safi, jenama produk penjagaan peribadi dan produk mandian terkemuka di Malaysia kini memperkenalkan dua variasi terkini, dengan formula mandian antibakteria baharu, menambah lagi kepada variasi krim mandian antibakteria Safi sedia ada.

Krim Mandian Antibakteria baharu Safi menjanjikan pengalaman yang melembapkan untuk penggemar krim mandian antibakteria. Ia mengandungi 3x Aqua Actives, bebas daripada 10 bahan kimia berbahaya yang tidak diingini, dan amat berkesan untuk membasmi 99.9% kuman.

Dengan 100% rumusan bahan aktif semula jadi yogurt dan susu beras, pengguna kini boleh memilih antara Krim Mandian Antibakteria ‘Moisture Protect’ Safi dengan Yoghurt, ataupun Krim Mandian Antibakteria ‘Gentle Protect’ Safi dengan Rice Milk (Susu Beras).

Dengan Krim Mandian Antibakteria ‘Moisture Protect’ Safi dengan Yoghurt, dan Krim Mandian Antibakteria ‘Gentle Protect’ Safi dengan Rice Milk (Susu Beras), pengguna akan lebih yakin dengan formula krim mandian yang telah disempurnakan untuk gaya hidup masa kini.

Krim Mandian Antibakteria ‘Moisture Protect’ Safi dengan Yoghurt dan Krim Mandian Antibakteria ‘Gentle Protect’ Safi dengan Rice Milk (Susu Beras) kini boleh didapati di pasaran di seluruh negara pada harga RM18.70 setiap botol 1 kg, manakala pek nilai isian semula 850g adalah RM12.80 setiap satu.

Kekal Terlindung dengan Kulit yang Lembap!

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *