September 21, 2023

Biar Betul! TIME Tawar Internet Berkelajuan 100Mbps Pada Harga RM99

TIME Tawar Internet Berkelajuan 100Mbps Pada Harga RM99

Terkejut bila dengar TIME tawarkan internet berkelajuan 100Mbps pada harga RM99, ianya lebih murah berbanding harga semasa bagi kelajuan seperti ini.

Ini betul-betul ikut kehendak rakyat Malaysia yang inginkan internet berkelajuan tinggi pada harga lebih murah.

Buat apa kita perlu bayar lebih untuk dapatkan internet berkelajuan tinggi.

Jika anda pengguna bijak, pasti anda rasakan tawaran dari pihak TIME ini berbaloi dan lebih penjimatan serta mengurangkan komitment bulanan seisi rumah anda.

Bagaimanapun tawaran ini hanya sah dalam tempoh masa terhad dimana anda perlu daftar ia secara eksklusif melalui atas talian.

Klik DAFTAR SEKARANG untuk mendaftar.

Pakej Internet TIME

sadsas

Bukan itu sahaja.

TIME juga memperkenalkan pakej internet kediaman berkelajuan 1Gbps pada harga RM199 beserta pakej 500Mbps pada harga RM139.

Semua pakej yang ditawarkan oleh pihak TIME disertakan kontrak selama 12 atau 24 bulan.

Kenapa Anda Perlu Internet Berkelajuan Tinggi Dari TIME?

Mungkin anda rasa dah selesa dengan kelajuan internet sedia ada. Tapi sedarkah anda dengan internet berkelajuan tinggi ini beri banyak manfaat kepada kehidupan seharian anda lebih-lebih lagi bila ianya dari TIME.

TIME menyediakan perkhidmatan jalur lebar menggunakan kabel optik (fibre optic) yang mampu menampung perpindahan data lebih laju dan lebih besar untuk memberikan kepantasan berinternet kepada anda.

Lagipun TIME mempunyai fasiliti tersendiri yang boleh memastikan kepantasan dan kestabilan perkhidmatan yang mereka tawarkan berbanding sesetengah syarikat yang menawarkan perkhidmatan yang sama tetapi tidak menggunakan kabel optik sepenuhnya.

Dengan internet berkelajuan tinggi, anda boleh ;-

  1. Bermain Game Online dengan lebih lancar tanpa laging.
  2. Menikmati hiburan beresolusi 4K atau UltraHD dengan kelajuan memuat turun yang laju dan pengalaman streaming yang lancar.
  3. Boleh menampung penggunaan peranti yang banyak dalam satu-satu masa tanpa menjejaskan kelajuan internet sesama sendiri.
  4. Memudahkan serta mencepatkan anda memindah / berkongsi kandungan bersaiz besar sesama sendiri serta melancarkan kualiti sewaktu membuat live streaming.
  5. Dan…. banyak lagi… Terpulang kepada keperluan gaya hidup anda.

Diskaun RM100 Jika Anda Daftar TIME Secara Online Sekarang

Rasa berbaloi tak untuk anda nikmati internet berkelajuan tinggi dengan harga lebih murah dari TIME?

Jika anda rasa ianya berbaloi, apa kata anda daftar TIME secara online SEKARANG untuk nikmati penjimatan sebanyak RM100.

Ok apa RM99 untuk 100Mbps. Daftar jangan tak daftar ;)

Untuk maklumat lanjut, anda boleh layari www.time.com.myBro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

One thought on “Biar Betul! TIME Tawar Internet Berkelajuan 100Mbps Pada Harga RM99

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *