April 24, 2024

Variasi Terbaru Dashing Sport – Hitman & Golden Boot

Dashing Sport - Hitman & Golden Boot
Tidak dinafikan Bro seorang yang kuat berpeluh, lebih-lebih lagi bila melakukan aktiviti harian, susah untuk mengelak daripada berpeluh lebih-lebih lagi dengan cuaca panas di Malaysia.

Bila berpeluh, mula timbulnya bau badan yang kadangkala membuat Bro nampak macho & maskulin. Tapi kebiasaanya, menyebabkan orang sekeliling mahupun diri Bro sendiri rasa kurang selesa. merupakan masalah yang

Keadaan ini menyebabkan Bro semakin mengambil berat terhadap kepentingan menjaga bau badan (Risau awek-awek tak nak dekat pula kalau bau badan Bro buat dorang tidak selesa hahaha).

Untuk menangani masalah bau badan dan sentiasa segar, Deodoran Semburan dan Eau De Toilette telah menjadi produk penjagaan harian lelaki yang penting.

Deodoran dapat membantu mengawal bau badan serta meningkatkan keyakinan diri manakala Eau De Toilette memberikan wangian yang tahan lama dan kesegaran.

Pemilihan Deodoran atau Eau De Toilette yang bersesuaian amat penting kerana terdapat produk yang tidak mampu bertahan lama dan meninggalkan kesan kotoran pada pakaian.

DASHING Sport – Hitman & Golden Boot

Dashing Sport -  Hitman & Golden Boot

Memahami keperluan lelaki aktif untuk berbau harum sepanjang masa, DASHING kini memperkenalkan 2 variasi baharu ke dalam rangkaian DASHING Sport (Dipasaran kini ialah variasi MCFC Hattrick dan Ultimate Kick).

Variasi terbaru DASHING SPORT ialah Hitman dan Golden Boot terdiri daripada Deodoran Semburan Badan dan Eau De Toilette.

Dashing Sport -  Hitman & Golden Boot

Semburan Deodoran DASHING SPORT bukan sahaja memberi perlindungan 24 jam tetapi juga memberikan manfaat 6-dalam- 1 yang berkesan mencegah bau badan.

Ia mengandungi anti-bakteria, formula cepat kering, tidak meninggalkan kesan di kulit atau di baju serta memberikan keharuman dan kesegaran maskulin optimum sepanjang hari.

Dashing Sport -  Hitman & Golden Boot

DASHING SPORT Eau De Toilette dengan haruman maskulin berpanjangan boleh didapati dalam reka bentuk bottle yang sporty bersaiz 50 ml.

Keluaran edisi terhad rangkaian DASHING Sport boleh didapati pada harga yang berpatutan iaitu RM12.90 untuk Semburan Deodoran 125 ml dan RM24.90 untuk Eau De Toilette 50 ml.

Jemput Follow Bro Framestone di Facebook ! Instagram ! Twitter

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *