April 20, 2024

CoolBlog Malaysia Tampil Dengan Aneka Rasa Penuhi Citarasa Malaysia

CoolBlog Rasa-Rasa MalaysiaCoolBlog Malaysia melancarkan Rasa-Rasa Malaysia, satu pilihan baharu aneka perisa yang memenuhi selera Malaysia.

Minuman baharu itu dilancarkan bersempena Hari Merdeka dan Hari Malaysia, menggabungkan perisa-perisa yang disukai rakyat Malaysia dan diperbuat daripada juadah pencuci mulut tempatan.

Majlis pelancaran disempurnakan oleh Chef Selebriti Antarabangsa Anis Nabilah dan penyanyi Rapper Nombor Satu Malaysia, Altimet.

Anis menawan hati para hadirin menerusi penyediaan “juadah Kari Laksa Nyonya” yang merupakan gandingan tepat kepada air minuman Rasa-Rasa Malaysia.

Manakala Altimet secara kreatif mempersembahkan rap gaya bebas 30 saat mengenai CoolBlog dan elemen hebat mengenai pilihan terbaharu minuman tersebut.

Pilihan baharu perisa ini adalah diperbuat daripada cita rasa tempatan yang kita gemari dan benar- benar memaparkan jenama negara kita. Ia merupakan usaha yang kami semua di CoolBlog cukup gembira untuk laksanakan dan kami berharap perisa-perisa ini akan memberikan sesuatu yang rakyat Malaysia suka” – Keith Loh, Ketua Pegawai Eksekutif CoolBlog Apps Sdn Bhd.
CoolBlog Rasa-Rasa Malaysia

Sebagai tambahan kepada minuman baharu itu, CoolBlog juga melancarkan pencarian ke seluruh negara untuk mengetahui apakah yang menarik atau `cool’ mengenai Malaysia. Selain daripada jawapan lazim seperti Bola Sepak dan Kebudayaan, faktor nombor satu yang tidak syak lagi bagi Malaysia ialah, `Makanan’.

Menu produk baharu CoolBlog akan mula dijual di semua gerai CoolBlog bermula 7 September 2017.

Untuk maklumat lanjut mengenai CoolBlog, sila log masuk ke halaman Facebook mereka di www.facebook.com/coolblog.my/

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *