April 17, 2024

Zac & Zibbo Gym Diperkenalkan di The Parenthood, Sunway Pyramid

The Parenthood Sunway Pyramid
Ini merupakan kali pertama bawa anak-anak merasai satu pengalaman berharga bersama mereka di The Parenthood, Sunway Pyramid.

Memang menarik bila hujung minggu dapat luangkan masa dengan anak-anak memang sesuatu yang amat berharga, lebih-lebih lagi bila dapat bawa mereka ke tempat yang mampu beri mereka kepuasan bermain sambil belajar.

Lagipun, Puan Isteri sentiasa bertanya, bila nak bawa anak-anak bermain di The Parenthood setiap kali kami ke Sunway Pyramid ataupun Sunway Putra Mall.

Kini, The Parenthood sudah berusia setahun di Malaysia.

Sejak Taman Keluarga London Street diperkenalkan di Malaysia setahun yang lalu di Sunway Putra Mall, reputasi The Parenthood kini semakin meningkat dan terkenal sebagai hub keluarga setempat yang menawarkan pelbagai aktiviti hiburan dan pendidikan untuk seisi keluarga.

The Parenthood Sunway Pyramid

Menurut CEO The Parenthood, Mr Leroy Lee,

The Parenthhod berasa gembira untuk berkongsi keseronokkan dan pengalaman bersama keluarga di Malaysia.

Dengan kesibukkan hidup diharapnya The Parenthood akan menjadi hub keluarga untuk meluangkan masa berkualiti bersama keluarga dan mengembangkan lagi minda kanak-kanak dengan pelbagai aktivit menarik yang disediakan.

Tidak dapat dinafikan, aktiviti yang disediakan disini dapat menjauhkan mereka dari gadget dan sentiasa aktif bermain dimana ibubapa masih mampu berehat sambil memantau pergerakan si anak tadi.

The Parenthood Sunway Pyramid

The Parenthood Sunway Pyramid
Nampak tak bertapa terujunya mereka berdua?

Di sini, terdapat pelbagai jenis produk dan perkhidmatan ditawarkan bagi memenuhi keperluan kedua-dua ibu bapa dan anak-anak mereka. Ianya sentiasa bertambah dari masa ke semasa.

Anda boleh perolehi bermacam-macam produk dari 45 peruncit yang terdapat disini dimana mereka menawarkan produk penjagaan bayi, mainan, pakaian, alat tulis, bahan-bahan pendidikan dan banyak lagi.

Zac & Zibbo Kids Gym @ The Parenthood, Sunway Pyramid

Zac & Zibbo Kids Gym @ The Parenthood, Sunway Pyramid

The Parenthood Sunway Pyramid

The Parenthood Sunway Pyramid

Kini, The Parenthood memperkenalkan Zac & Zibbo Kids Gym dimana ia gym khas untuk kanak-kanak.

Rekaan dalamannya yang mesra kanak-kanak dan peralatannya juga direka khas untuk memenuhi keperluan kanak-kanak disini.

Bagaimanapun, Waktu masuk ke gym ini terbahagi kepada 3 peringkat usia iaitu 18 bulan – 3 tahun, 4-6 tahun, dan 6-12 tahun.

Maka anda tidak perlu risau jika membenarkan anak anda berada di gym ini kerana mereka akan lebih aktif dan selesa bila meluangkan masa dengan rakan seusia mereka.

Zac & Zibbo Kids Gym @ The Parenthood, Sunway Pyramid
Harga yang dikenakan sekiranya anda ingin menghantar anak anda ke sini.

Deposit hanya RM270 bersama yuran tahunan sebanyak RM200 dan anda boleh pilih plan yang bersesuaian untuk anak anda. Yang menariknya, kelas pertama adalah PERCUMA.

Nak lagi menarik, bagi setiap ahli Parenthood Wellness, anda layak untuk menikmati diskaun 10% untuk anak pertama yang mendaftar dan 15% untuk anak yang ke-2 serta seterusnya.

WiO Express Power Plate Hub

Sesambil anak bermain di Zac & Zibbo Kids Gym, ibu bapa boleh luangkan masa di WiO Express Power Plate Hub untuk memastikan anda punyai masa untuk bersenam & sentiasa cergas.

Mesin yang disediakan disini harganya mencecah RM80,000.

Dengan yuran serendah RM1,300 untuk 6 bulan. Anda akan mendapat bimbingan dari jurulatih persendirian di sini.

Buat pembaca blog ini, anda boleh nikmati 20% DISKAUN untuk setiap pendaftaran keahlian atau mana² pakej , dengan menggunakan kod KKW14 .

Tawaran ni sah sehingga 30 Jun 2017 sahaja. Jangan lepaskan peluang ini ;)

Untuk maklumat lanjut layari anda boleh layari laman www.theparenthood.com.my atau datang sendiri ke

The Parenthood
1st Floor, Sunway Pyramid West, Sunway Pyramid Shopping Mall,
No.3 Jalan PJS 11/15, Bandar Sunway,
47500 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia.

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

2 thoughts on “Zac & Zibbo Gym Diperkenalkan di The Parenthood, Sunway Pyramid

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *