February 28, 2021

Kekal Bersih & Harum Sepanjang Ramadan Ini Dengan Dettol dan Air Wick

Anis Nabilah Dettol Air Wick
Sempena ketibaan bulan Ramadan yang mulia ini, Dettol dan Air Wick mengambil kesempatan untuk memastikan anda kekal bebas dan terlindung daripada kuman sebelum anda sibuk menjalankan persiapan sepanjang musim perayaan ini.

Dalam masa yang sama, memastikan rumah anda kekal harum bagi pengunjung dan orang tersayang, terutamanya setelah memasak juadah Ramadan mahupun Aidilfitri!

Hanya Beli Produk Dettol & Air Wick Bernilai RM25 Dalam Satu Resit

Percuma Bekas Kuih Raya Dettol Air Wick
Sepanjang bulan Mei dan Jun 2017, anda hanya perlu berbelanja sebanyak RM25 atau lebih bagi produk-produk Dettol dan/atau Air Wick dalam satu resit, dan anda layak mendapat sebuah bekas kuih Raya untuk menyimpan kuih-muih kegemaran anda.

Kumpul keempat-empat warna untuk menceriakan rumah anda! Semuanya boleh anda dapati di farmasi utama dan pasar raya di Malaysia.

Bukan setakat bekas kuih raya,

Dengan pembelian produk-produk Dettol dan/atau Air Wick yang bernilai RM25 itu, anda boleh serti pertandingan dalam talian dan anda mungkin berpeluang untuk membuat kuih bersama chef selebriti, Anis Nabilah!

Chef Anis NabilahAnda boleh hantarkan penyertaan anda di laman Facebook Dettol Malaysia dan siapa tahu – anda mungkin menjadi salah seorang antara 8 pemenang yang dapat membuat kuih bersama Chef Anis Nabilah!

Bukan senang dapat peluang bersama Chef Anis yang merupakan hos bagi beberapa rancangan masakan yang popular, seperti Eat Clean with Anis di Astro Bella dan 1, 2… Bakar! di TV3.

Di laman Facebook Dettol Malaysia juga anda boleh dapatkan Koleksi Khas Resepi daripada Chef Anis Nabilah.

Tempoh pertandingan adalah dari 1 hingga 14 hari bulan Mei 2017, jadi jangan lepaskan peluang keemasan ini.

Bro berharap agar Ramadan kalian berjalan dengan tenang dan penuh keberkatan dengan perlindungan bebas kuman dari Dettol serta wangian Air Wick di rumah.

Untuk maklumat lanjut, layari laman Facebook Dettol Malaysia bermula dari bulan Mei.

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

2 thoughts on “Kekal Bersih & Harum Sepanjang Ramadan Ini Dengan Dettol dan Air Wick

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *