April 16, 2024

Menangi ASUS ZenFone 3 Max Setiap Hari Melalui Kempen #TakHabisHabis

Menang ASUS Zenfone 3 Max
ASUS Malaysia kini sedang menganjurkan kempen ‘38 Days of Storm’ bagi telefon pintar Zenfone 3 Max 5.5 (ZC553KL) dengan hashtag kempen, #takhabishabis.

Kempen hebat itu menawarkan pemberian berterusan telefon pintar Zenfone 3 Max sebanyak 38 unit untuk dimenangi mulai hari ini.

ZenFone 3 Max merupakan telefon pintar berdefinisi tinggi (HD) dengan paparan skrin 5.5 inci dan kuasa bateri yang boleh digunakan sepanjang hari tanpa gusar dengan kapasiti kuasa sel bateri 4100mAh.

Dengan kapasiti ini, membolehkan ZenFone 3 Max sentiasa bersedia digunakan dengan masa sedia hingga 38 hari dengan rangkaian 4G.

Selain itu, anda juga boleh menikmati 19 jam khas untuk melayari laman web melalui WiFi atau 72 jam untuk mendengar muzik kegemaran anda, semuanya dengan sekali cas saja.

Asus ZenFone 3 Max Review

Bukan itu saja,

Dengan Fungsi Reverse Charging yang terdapat pada ZenFone 3 Max membolehkan ia menjadi powerbank untuk mengecas peranti digital anda yang lain.

Jika anda seorang yang sentiasa memerlukan phone sewaktu bekerja dan tiada masa untuk mengecas atau asik tertinggal powerbank. ASUS ZenFone 3 Max jawapannya.

Selepas ini, anda tidak perlu risau sekiranya terlupa membawa powerbank, atau peranti anda yang lain kehabisan bateri.

Menang ASUS ZenFone 3 Max Setiap Hari

Asus Malaysia - 38 Days of Storm
Maka, ada baiknya anda tidak melepaskan peluang ini untuk memenangi ASUS ZenFone 3 Max setiap hari selama 38 hari. Atau anda boleh dapatkan ASUS ZenFone 3 Max di Lazada.

Untuk maklumat lanjut dan cara menyertainya, anda boleh layari laman :-

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

12 thoughts on “Menangi ASUS ZenFone 3 Max Setiap Hari Melalui Kempen #TakHabisHabis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *