October 30, 2020

Gambar Keluarga Bagi Tahun 2016, Terima Kasih Theseplay Photobooth

Theseplay - Gambar Keluarga Bro Framestone & Iera Kan
Akhirnya kami berpeluang untuk merakam gambar sekeluarga bagi tahun 2016 ini.

Terima kasih Theseplay Photobooth yang terlibat sama memeriahkan lagi Projek Travel 2nd Anniversary Party baru-baru ini.

Bukan senang nak merakam kenangan sekeluarga sebegini.

Selalu selfie je, itupun belum tentu semua gambar menjadi he…23x Maka peluang ini, digunakan sebaik mungkin untuk merakam kenangan seperti ini.

Theseplay - Gambar Keluarga Bro Framestone & Iera Kan

Theseplay - Gambar Keluarga Bro Framestone & Iera Kan

Tengok….!!!

Bukan sorang, tapi 2 orang boleh pandang tempat lain la pulak. Entah apa la yang menarik perhatian dorang tue.

Theseplay - Gambar Keluarga Bro Framestone & Iera Kan

Theseplay - Gambar Keluarga Bro Framestone & Iera Kan
Waktu ini, si akaknya buat perangai sampai si adik usha akaknya macam tue.

Tak reti nak duduk diam.

Theseplay Projek Travel 2nd Anniversary Party

Terima kasih Theseplay untuk gambar keluarga kami yang awesome ini.

Kami amat hargai sesangat.

Sekiranya anda ingin miliki photobooth untuk majlis yang anda ingin andakan, anda boleh hubungi mereka :-

Theseplay Photo Booth
Email : theseplay@gmail.com
Whatsapp : +60122236542 & Laman Web : www.theseplay.com

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

7 thoughts on “Gambar Keluarga Bagi Tahun 2016, Terima Kasih Theseplay Photobooth

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *