February 21, 2024

Jelajah Trak Heat Buster 100PLUS Seluruh Malaysia

Trak Heat Buster 100PLUS
Hujung minggu berkesempatan meluangkan masa bersama keluarga menyertai jelajah Trak Heat Buster 100PLUS yang berlangsung di Berjaya Times Squae, Kuala Lumpur.

Kehadiran trak ini bertujuan untuk memberi kesedaran kepada orang ramai tentang penghidratan dan disamping memastikan semua rakyat Malaysia sentiasa kekal hidrat sepanjang masa.

Sila abaikan awek dua orang itu,

Kecuali jika anda teringin nak jumpa mereka, anda boleh hadiri jelajah Trak Heat Buster 100PLUS yang bermula di Berjaya Times Square, kemudian ke GM Klang, Johor Bahru, kembali ke Sunway Pyramid, Melaka dan akhir sekali di Pulau Pinang.

Untuk jadual lengkap, anda boleh layari www.100plus.com.my.

Trak Heat Buster 100PLUS

Terdapat 100,000 minuman 100PLUS akan dihadiahkan kepada pengunjung bertuah untuk membantu mereka hidrat semula.

Terdapat beberapa aktiviti yang menarik menanti anda dan anda juga boleh memenangi hadiah berupa wang tunai.

Mudah saja…!!!

Ambil gambar wefie bersama Trak Heat Buster 100PLUS dan upload di facebook anda dengan hashtag #100PLUSHB untuk memenangi hadiah wang tunai RM500. Pastikan post anda tersebut diset kepada public.

Tidak lupa juga Pit Stop Corner dimana anda boleh mengambil gambar di negara beriklim sejuk seperti Paris dan Switzerland kemudian post di twitter dengan hashtag #100PLUSHB untuk menangi wang tunai RM100 untuk cabaran harian dan RM1,000 untuk cabaran keseluruhan.

Trak Heat Buster 100PLUS

Ini salah satu cabaran yang Bro sertai.

Senang sangat, hanya rendam tangan dala satu bekas berisi ais selama 10 saat. Jika anda rasa anda macho dan hebat, boleh lajakan sampai 20 saat atau lebih (itu pun kalau nak tunjuk power depan awek 100PLUS la kan)

Kemudian pilih 1 tin 100PLUS dalam bekas tersebut dan kita lihat siapa yang kena he…23x

Trak Heat Buster 100PLUS

Alamak

“Better Luck Next Time!”

Ini maknanya Bro tak menang apa-apa dari cabaran ini. Agak susah juga nak pilih tin yang ada tulis yang menyatakan anda seorang yang bertuah. Sebab nampak tulisan lebih kurang sama je dalam bekas berisi ais tue.

Trak Heat Buster 100PLUS

Untuk maklumat lanjut, anda boleh layari www.100plus.com.my.

Bro Framestone

Travel, Tech, Parenting dan Lifestyle Blogger di Malaysia sejak tahun 2006. 12 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)

View all posts by Bro Framestone →

4 thoughts on “Jelajah Trak Heat Buster 100PLUS Seluruh Malaysia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *